home to blog Patinoar pe plaja

Patinoar pe plaja

Da, cu gheata.

L-am vazut in seara asta in Mamaia. Arata ok, ca un patinoar obisnuit,  nu stiu insa cat de mult tine gheata ca n-am intrat, cel putin a tinut pana la deschidere. A fost presa, lume nu prea multa, dar a fost dragut.

In  schimb Mamaia parca e cam goala. De fapt incep sa isi revina serviciile. Am stat 3 ore pe o terasa si am baut in continuu, doar 300 de lei. Fata de alte statiuni e mai scump, dar de asta se numeste Mamaia nu?
Sunt dezamagit de Costinesti pentru ca e plin de mizerii.

Am fost foarte incantat de Eforie nord, servicii si preturi foarte frumoase. Inca e berea 3 lei ( la fel ca anul trecut), aceleasi preturi la sejzlonguri, iar plaja …. neasteptat de curata. Acolo intentionez sa vad maine dimineata rasaritul.

Pana una alta azi avem Liberty Parade ( ne vedem acolo ) si … eu va las ca am niste  doua sticle de Jack Daniels ce se uita la mine 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Patinoar pe plaja

  1. tind sa cred ca e vorba de Patinuarul Coca-Cola ce vine in fiecare an…cu gheata sintetica. Altfel…nu prea imi imaginez cum ar fi rezistat 😉

  2. Vreau si yo gheatza ca aici in sauna langa piticu.ro mi s-a luat prea mare caldura … oricum a trecut ce a fost mai greu am rezistat si yo si piticu.ro, deci niste gheatza pentru mine si piticu.ro ar fi taman buna.

  3. Am trecut pe acolo… frumos.

    Sa te dai cu patinele te costa grand total 30 lei/ora (asta daca vii cu mana in c*r).

    Gheata e faina, nu e deloc apa, imi place cum aluneca, dar eu oricum sunt n00b. Firma care taie bilete se numeste ExtremeAcademy (.ro)

    BTW, patinoarul a fost si anul trecut la mare…

  4. Vreau sa plec la mare pe 2 august acum…de Costinesti am auzit ca sunt pietre in apa si iti cam rupi picioarele..de Eforie ca sunt alge si la terase nu ai loc de manelisti fara numar fara numar…Da si tu o relatie din Mamaia sau macar zi-ne unde sa mergem daca tot esti pe acolo…Ce naiba ia pulsul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.