home to blog Pasajul Baneasa, eterna fascinatie

Pasajul Baneasa, eterna fascinatie

Si daca tot vorbim de trafic, sa ne amintim si de pasajul Baneasa. Nu trec pe acolo in fiecare zi, dar ajung in dreptul lui si de fiecare data vad aceleasi scuze de la Primaria Municipiului Bucuresti si de la Ministerul Transporturilor.
Sa ne uitam si la poza asta. E facuta anul trecut pe 19 august. S-a mai miscat ceva de atunci la pasajul Baneasa? Nu, de ce? Pai … stiti, ca sa vedeti, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum. Bun, atunci sa cada capete. Nu, nu vor cadea, pentru ca ne ascundem dupa pix.

Drept urmare am urmatoarea propunere / idee. Sunt vreo 3 – 4 pancarte care marcheaza pasajul Baneasa si metodele de ocolire. Drept urmare, cine poate face un print, pe o hartie, in care sa scrie mare: Pasajul Baneasa, locul unde lucrarile stationeaza. Participantii la trafic va multumesc pentru gestionarea taxelor noastre. Iar dupa aceea mic, metodele de ocolire.

Ma ofer eu sa il pun peste rutele ocolitoare, fara ca sa imi atrag vreo amenda.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Pasajul Baneasa, eterna fascinatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.