home to blog Parerea Mea

Parerea Mea

In fiecare  sambata la 19:15 la REALITATEA .
In reluare duminica dimineata la 3.

Până şi politicienii recunosc că există două Românii, care trăiesc aproape paralel, ignorându-se reciproc. O Românie modernă conectată la tehnologia anilor 2000 şi o Românie săracă, înecată în nevoi, uitată parcă în alte secole.

În “PĂREREA MEA!”, oamenii din “a doua Românie” sunt personajele principale. Oameni trişti şi veseli, urâţi şi frumoşi, săraci şi bogaţi în acelaşi timp.

Mahalalele oraşelor mari, oraşelele de provincie, comunele, satele, cătunele, fabricile, atelierele, engros-urile, ghetourile, serele, ogoarele – acestea sunt locurile noastre de filmare.

“PĂREREA MEA!” este o emisiune specială prin autenticitate şi prin simplitatea demersului. Oamenii comentează evenimentele la zi, spun ce cred despre ele, care sunt cauzele şi efectele în viaţa lor de zi cu zi, de ce s-a ajuns la un eveniment anume. În plan secund, implicit, oamenii spun povestea lor şi a locului unde trăiesc, ce cred despre lumea în care traiesc, despre vecini, colegi, şefi, patroni, oameni de afaceri, politicieni, despre România şi despre români.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Parerea Mea

  1. Foarte tare frate!!!
    Am leshinat de ras 🙂
    “Sa aduca dom’ne barbati la televizor! Ce baga muieri? Ele sa stea acasa…la cratita si la copii!”
    Tare rrrau!:)
    Parerea mea 😉

  2. :)) si mai e si a treia categorie de oameni : aia plin de bani ( dintre care 5% maxim muncitzi ) si pe care ii doare in p**a de toti si de tot … dar pentru astia nu mai trebuie emisiune ..ca avem Dan Senzatzional Diaconescu in direct , in efect special :))) la Zero TV 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: