home to blog Parcarea din Piata Revolutiei

Parcarea din Piata Revolutiei

In seara asta trebuia sa ajung la Universitate. Drept urmare am venit agale pe Victoriei si la Piata Revolutiei s-a infundat; coada statea de vreo 15 minute, asa incat am decis sa las masina acolo astfel incat sa merg 2 minute pe jos, dar sa am si loc de parcare astfel incat sa nu am vreo surpriza.

Intru in parcare, tocmai iesea un cetatean, imi parchez masina, iau geanta si vine tanti cu parcarea la mine:
– Stati mai mult de o ora?
– Ermm … nu, nu stau.
– Bine, 15.000 va rog, pentru o ora, daca stati o ora.
– Poftiti 20, lasati-i asa, multumesc mult.

Si am plecat. M-am intors peste doua ore si tanti care era cu parcarea m-a vazut. A venit la mine si mi-a cerut chitanta de mi-a dat-o mai devreme, apoi …
– Mi-ati dat 20 de mii mai devreme, trebuia sa va mai dau 50 de bani rest, trebuie sa imi mai dati 25 de lei.
– Da, poftiti, dati-mi doar 70 rest.
I-am dat o hartie de 10 lei si am rugat-o sa-mi dea doar 7 de lei rest, ca sa nu stau cu maruntul. Tanti a stat sa-mi completeze intai chitantele pentru parcare, parcarea primariei, dupa care mi-a returnat  7.5 lei.  Deci, pentru cei care nu s-a prins, limbaj foarte respectuos, indicatii de parcare, chitante, restul pana la ultima moneda. …

Jos palaria!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Parcarea din Piata Revolutiei

 1. “tips”-ul e un termen intalnit peste tot, in ciuda culorilor de pe steag; la noi insa, baterea in piua, in presa, in colt, in gol, a povestii te face in cele din urma sa crezi si tu ca e o caracteristica locala; nu ca as avea cine stie ce cuvinte de lauda ptr zona zoster meridional carpatica locala..

 2. Când am început cu cei 50 de bani pe care i-ai lăsat, eram convinsă că urmează o fază urâtă.
  Deci da, uite că se poate şi frumos. Păcat că aşa rar.
  Am dat ieri un telefon la magazinul Jurnalul, vroiam să cumpăr un tricoul cu Folk You. Am dat peste cel mai plictisit om de pe pământ “Mai aveţi tricoul?” – “Păi nu ştiu, scrie acolo pe sait”; “Dar în ce culoare mai e?” – “Păi nu ştiu, scrie acolo pe site.” – “Şi mai aveţi toate mărimile?” – “Păi nu ştiu, scrie acolo pe site.”

 3. As putea sa adaug si eu.. .cand am venit la WebStock am parcat intr-o parcare a primariei in fata hotelului Bucuresti, cel al senatorilor.
  M-a intrebat cat stau, i-am raspuns ca 2 ore … a zis ok, 3 lei, i-am dat 5 lei.
  Am plecat dupa 7 ore, nu mai era acolo deci… am economisit 7×1,5-5=6,5 lei

  Afacere! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.