home to blog Parada Florilor din Amsterdam

Parada Florilor din Amsterdam

In Amsterdam nu a venit inca primavara. E destul de rece, iar copacii inca nu au frunzele mari pe care le avem noi acasa. In schimb sunt flori. De la iesirea de pe aeroport sunt foarte multe lalele, le vezi la orice intersectie sau pe strada. Si asta pentru ca acum se intampla aici Keukenhof.

Nu stiu ce altceva poate fi mai plin de buna dispozitie decat un camp de flori, decat sa vezi flori, lalele de toate culorile peste tot, flori de toate culorile peste tot, aranjamente florale si tot soiul de lucruri verzi, luminoase si placute.

Vrei sa vii aici? E atat de simplu.

KLM are o aplicatie de Facebook, unde intrati, va jucati putin si puteti castiga biletele pentru excursie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Concursul se desfasoara in perioada 11 aprilie – 3mai, castigatorii urmand a fi anuntati pe 4 mai, iar calatoria se va efectua in perioada 12-13 mai. Deci vreti la lalele, hai aici.

Din pacate nu va pot face poze, pentru ca mi-am uitat incarcatorul camerei foto acasa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Parada Florilor din Amsterdam

  1. Noi am fost in Olanda anul trecut, tot in aprilie, dar nu am ajuns pana in Amsterdam, am fost la Haga in parcul Madurodam si a fost fff frumos. Am vrea sa mergem si in parcul florilor, daca nu anul acesta…la anul sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.