home to blog Parada de pe 29 iulie

Parada de pe 29 iulie

Azi a fost ziua imnului national. Adica Desteapta-te Romane.

Pe langa asta astazi a fost organizata si parada trupelor romanesti ce s-au intors din Irak, motiv de lauda si bucurie a poporului roman. Cu aceasta  ocazie piata arcului de triumf a fost luata cu asalt de mii de bucuresteni cu flori in mana in dorinta de a vedea si de a saluta trupele romanesti ce s-au intors biruitoare si victorioase din cea mai aprigra zona de conflict a momentului. (a se sesiza tonul ironic)

Armata romana a defilat cu avioane Hercules C130, cu Humvee, cu transportoare blindate, dar si cu echipamente montate pe sasiuri DAC 665T. Trupele romanesti participante in zona de conflict au fost elogiate de catre personalitatile prezente la acest eveniment, dupa care plictisite s-au indreptat spre autobuze sau masinile personale cu care au venit aici. In tot acest timp personalitatile vietii politice au avut o tinuta sumbra si serioasa plina de respect pentru armata romana.

10 thoughts on “Parada de pe 29 iulie

  1. pentru ca daca am fi buni, ar fi trebuit ca in loc de tonul ironic ei insusi sa isi impuna respect, intai pentru ei, apoi din partea noastra.
    Dar daca armata romana nu se trateaza ea insisi cu respect, ce dracu sa le dau eu?

  2. Astea sunt toate pozele sau mai ai ? M-ar interesa cele cu Regimentul de Garda! 😀 Nu vreau sa comentez la parerile voastre mai bine ma abtin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: