home to blog Parada de pe 1 decembrie (I)

Parada de pe 1 decembrie (I)

La Arcul de Triumf, ca in orice an, de ziua natioanala defileaza fortele reprezentative ale armatei romane. Acum nu stiu ce inseamna forte reprezentative, dar eu am vazut tab-uri si DAC-uri care nu au mai plecat de pe loc in coloana. Am vazut  tancuri care aruncau cu motorina pe teava de esapament. Am vazut Chevrolet-uri si Humvee-uri pe care le stiam anii trecuti defecte, care s-au chinuit de data asta sa si defileze ca sa reprezinte astfel Romania.

Partea 1 a pozelor facute ieri

3 thoughts on “Parada de pe 1 decembrie (I)

  1. Vai de capu nostru 🙂 . Poate asta e tactica, nu aratam ce avem cu adevarat ci doar ii amagim cu surogate ca sa fie o surpriza, ca sa nu aiba dusmanu’ timp sa se pozitineze fata de tehnica desavarsita de lupta a natiunii romane :)) .

  2. haha Cristi, pai tocmai de aceea erau cu adevarat reprezentative. nu-i asta starea jalnicca in care se afla si ei? daca eram in locul celor de la armata trimiteam acolo cele mai falimentare exemple, cum ar fi cateva camioane cu platforma pe care sa troneze resturile ultimelor Mig-uri prabusite din cauze tehnice sau cateva Tab-uri gaurite in Afganistan. dar, in loc de asta, ei sunt atat de cuminti si asculta ordinele sefului statului, chiar daca sunt anticonstitutionale…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.