home to blog Pai nu mai facem pokerul sport national?

Pai nu mai facem pokerul sport national?

Cum a ramas cu chestia aia ca va deveni pokerul sport recunoscut de Ministerul Tineretului si Sportului? Adica in ce stadiu e? Se mai face? Se mai califica? Macar sa stim o chestie. Daca tot americanii interzic jocurile de poker, online, sub acuzatia de frauda bancara macar noi sa le autentificam sa mutam siteurile de poker mondiale la noi si sa le cerem bani pe treaba asta.

Ar fi o chestie nu? Si sa mai facem si aici fabrici de JB si Jack Daniels, astfel incat sa putem exporta si wisky din asta disperandu-i pe aia care platesc taxe americanilor. Hai! Acum e sansa noastra. Cine vine cu propunerea legislativa?

 

In alta ordine de idei, habar n-am sa joc poker. Am incercat o data, nu mi-a iesit. Am lasat-o asa cum era. Dar apreciez ca toata presa romaneasca e plina cu advertoriale fix pentru siteurile de poker inchise mai devreme. Iar acum aceleasi companii vin si spun ca da, intr-adevar ne-au inchis pentru frauda, dar noi ne gandim la clientii nostri, de asta am oprit jocurile pe bani reali. Oh da.

Deci la cine s-a oprit asta cu pokerul sport?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Pai nu mai facem pokerul sport national?

  1. Banuiesc ca doar americanii au probleme cu pokerul 🙂 prin Europa mai sunt tari care au o fiscalitate permisiva, ori nu stiu ce le-ar oferi Romania mai bun.

  2. americanii au o problema cu pokerul online care e ilegal.in restul lumii e perfect legal.
    si pokerul se bazeaza si el pe niste forumule matematice.Sport nu stiu daca e dar siinta sigur e.

  3. Ha… O fosta colega de apartament facea bani din poker online. For a living (deci multi). Chiar sunt curioasa cat de afectata e de treaba asta 🙂

  4. Au fost inchise vreo 4 siteuri mari de poker, dar au revenit pe alte domenii (ex pokerstars.eu) si doar pt americani nu se mai folosesc bani reali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.