home to blog Outdoorul inca vinde?

Outdoorul inca vinde?

Robert de la Punkt NET dupa ce a incercat marea cu degetul in online si a avut rezultate satisfacatoare, a incercat si reclama outdoor. Drept urmare a facut un parteneriat cu Steaua si si-a pus reclama pe stadion. Reclama la site.

Acum intrebare. Vinde reclama aia? Cam ce credeti? Dupa care va zic ce crede el.

Si acum, voi aveti licente de antivirus? Vreti? Vreti bilete la meciul stelei? Daca da, facem o chestie interesanta.

36 thoughts on “Outdoorul inca vinde?

 1. unii de aici chiar sunt tampiti! Ca si cum cineva vede reclama, intra de curiozitate pe site si brusc are o revelatie si cumpara antivirusul respectiv. Fara sa se informeze, fara sa vada alte antivirusuri, fara sa se mai uite la alte preturi. Nu dom’le! El vede reclama pe stadion sau la tv si e chitit pe Kaspersky. Brusc antivirusul lui nu mai e bun!

  E fix situatia in care iti pui un banner de IT pe femeia.ro si astepti sa pice ceva.

  Piticu, ce-o sa zica ma rog respectivul, ca rupe stilul la vanzari, ca si-au dat seama toti intr-un final ca respectivul antivirus e cel mai bun. Daca rupea stilul, nu mai avea nevoie sa-si puna banner la tine pe blog 😀

  Ia sa se gandeasca respectivul daca nu cumva cu banii aia reusea mai multe daca se promova altfel, doar in online.

 2. @Crusher @Eu – e exact prima chestie pe care am remarcat-o cand am intrat pe stadion duminica. Si ce, daca merg la stadion, inseamna ca nu folosesc antivirus? Am utilizat si testat Kaspersky ani la rand si mi se pare un produs bun dar pana la urma am ramas la NOD pt ca inghite mai putine resurse.
  Eu tipasem la faptul ca a scris cu “s” mic, in timp ce toata lumea se agita pe bloguri, toti se dau mari ca scriu cel mai corect. Dar, bineinteles, voi una cititi, alta intelegeti. Sau poate doar e greu de inteles, caz in care nu avem ce face 😉

  @Eu – ai fi uimit sa afli cati de pe stadion stiu ce-i aia un antivirus. Dar poate si tu faci parte din categoria jijeilor care ii considera pe toti aia care merg la stadion niste “drogati” (cu toate ca multi dintre ei sunt trecuti de facultati 😉 )

 3. @Marketosaurus . Eu cred ca toate acele companii care isi fac reclama in offline defapt fac acte de caritate , tu detii adevarul absolut iar publicitatea in online este singura modalitate de promoare.

  Dude, te rog sa ma crezi ca nu tot cea ce tu faci ar trebui sa faca si altii.

  Cu respect,
  TheOne

  ps: Inainte de a da lectii altora, invata cum sa iti asterini in scris gandurile.

 4. @TheOne, nu am inteles nimic din ce ai spus, esti incoerent si ironia ta o ia pe aratura. Am afirmat eu ca publicitatea in online e singura modalit. de promovare? Putina hermeneutica nu ti-ar strica…

  Imi cer scuze ca stilul meu depaseste puterea ta de comprehensiune, am sa incerc sa ma limitez altadata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.