home to blog OTV nu face presa, dar ce?

OTV nu face presa, dar ce?

Deci, CRP-ul vine azi si o da iar. (de ce astia incep sa imi semene mie cu CNA-ul ala mult iubit de toti fata de spusele lor). In schimb de data asta o face destul de obiectiv si corect.

Eh, sa spicuim din comunicatul CRP:

O instituţie cu un asemenea comportament, care instigă la acte antisociale de la adăpostul libertăţii de expresie, nu are dreptul să pretindă că face activitate de presă

Pana aici e bine si corect. Nu stiu ce s-a intamplat pe OTV pentru simplul motiv ca n-am urmarit, fiind in afara ariei de acoperire a televizorului de acasa. In schimb am tot auzit ca si-a facut multe puncte de rating. Pentru ce? Ca reclama n-au avut.
Bun, daca OTV nu face activitate de presa, atunci ce mama dracu face? Video blog 🙂 televiziune de carton? Loc de interogatoriu in direct? Stau si incerc sa caracterizez cumva, nu-mi iese.

De asemenea, CRP atrage atenţia tuturor entităţilor de presă că activitatea jurnalistică are o puternică latură de răspundere civică pe care jurnalistul trebuie să şi-o asume în mod activ.”

Cu alte cuvinte … ba voi sunteti aia care influentati si monopolizati lumea. Nu fiti idioti si dati vina pe altii ca nu va merge.

In alta ordine de idei, OTV si-a luat azi si 25.000 lei noi amenda pentru ca nu a respectat decizia CNA si nu a oprit si semnalizat oprirea emisiei corespunzator aseara si pentru ca a difuzat informatii incorecte si date cu caracter personal.

Waaa. Daca-mi afla Dan Diaconescu numarul de tel, om ma fac… il da pe post, o sa ma sune toata lumea sa imi incarce cartela nu? 🙂

Update: Daca se inchide OTV-u, mai ramane DDTV nu? Dupa care se poate duce Dan Diaconescu invitat la Cosmos Tv in emisiune, ca sa intoarca vizitele lui Vadim.

6 thoughts on “OTV nu face presa, dar ce?

  1. OTV=presa, si e demonstrat de fiecare invitat in afra celor “fenomene ale naturii”, presa=plictisitor, si OTV e foarte distractiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.