home Idiocracy, news OTV in noaptea asta

OTV in noaptea asta

Poze facute LIVE in fata la OTV la 2 jumate,  de reporterul de serviciu Doza. 🙂
Mai multe aici, aici, aici.
Doza, ai fost in direct la OTV, cand filmau aia lumea din strada, in schimb … imi pare sincer rau pentru aia de acolo.

Pentru cei ce nu inteleg despre ce e vorba si din fericire nu s-au uitat la OTV; aceasta televiziune a hotarat in seara asta ca va juca colectiv, sume de cate minim 100 de euro de la populatie, pe o schema ce se va definitiva, la jocul de duminica viitoare de la loto. Drept urmare daca vor pierde nu e nici o problema, se mai intampla.

Din ciclul … prostia romanilor in direct la OTV. Sau … coada sa le dam bani alora de la OTV nu?

20 thoughts on “OTV in noaptea asta

 1. frate …aia semneaza un acord inaintesa dea banii …stai tu linistit ca daca va castiga isi vor primi aia banii inapoi …nu-ti fa tu griji
  si in plus daca ai vazut , scria mare pe ecran : ” Puteti sa pierdeti toti banii jucati ” .

 2. @ dinamovistu: Omule, tu esti de acord cu ce se intampla? Tu ai contribui cu banii tai la asa ceva?
  Eu unul imi muncesc banii; asa ca nu i-as da altuia ca sa faca pariuri in numele meu. Daca sunt eu in stare, fac eu pariul; daca nu ma duc la frigider si-mi iau o bere (vezi piticu)

 3. Pe lumea asta numai prostia şi plăcerea se plătesc. Cum pana mea să mergi la 2 noaptea să dai bani pentru ca să joace altul în locul tău.
  Exact ce spune şi Piticu acum 2 posturi. Dacă îi chemai la muncă (tu ca şeful lor direct)aveai carne in frigider până la a patra generaţie!

 4. Cris frate e ok. Dan Diaconescu asta e mana cereasca. Le da romanilor ce merita pentru ca sunt atat de prosti. Le vinde iluzii la tava pt ca asa pun botu romanii, pana cand s-or invata minte, te-ai gandit la asta. DD le da fraierilor ce merita. E bine asa, pt ca intr-o zi o sa realizeze cat de tampiti sunt si poate o sa inceapa sa gandeasca si ei.

 5. @Relaxedman
  Nu as da bani …pt ca nu cred in 6/49 ….dupa parerea mea e o mare hotie . Eu joc numai la pariuri ….acolo stiu k nu poate sa ma fure 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.