home to blog Otopeni

Otopeni

Oras langa Bucuresti, construit langa Aeroportul ce ii poarta numele. Ma rog, construit e impropriu spus pentru ca are doar cateva blocuri, in rest multe vile si firme importante ce au preferat Otopeniul pentru taxe mai ieftine decat in Bucuresti.
Otopeni e orasul ce nu primeste nici un ban de la guvern pentru ca nu are nevoie, banii primiti de la aeroport si taxele locale fiind mai mult decat necesari pentru dezvoltare si sustinere.
Pare a fi ieftin, dar e scump. Nu e dragut, dar nici nu prea ai la ce sa te astepti sa gasesti acolo?

In schimb mi-a placut faptul ca la Alpha Bank in Otopeni o groaza de gagici super dragute, super de treaba, super vorbarete si dezinvolte. Mi-a placut ca tipul de la barul unde mi-a baut cafeaua s-a oferit sa imi ofere o priza pentru a-mi incarca laptopul.

M-au si  surprins tranzactiile de valuta ce se efectuau azi la banca: oameni prafuiti, cu namol pe picioare veneau sa cumpere sau sa vanda sute de mii de euro. Vorbeau romaneste si aveau buletine romanesti. Banca misto, e mult mai libera decat orice banca din Bucuresti.

2 thoughts on “Otopeni

  1. Am vazut si eu in banca ce ai descris tu, si in bucuresti si in alte orase. Daca vanzarea de pamant&co., constructiile, si alte job-uri care implica murdarie aduc atatia euro, de ce sa nu fie omul respectiv mandru ca vine de la munca?:))
    hai ca incep sa o dau pe teorii comuniste, nu mai zic nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.