home to blog Orice calculator este Windows 8 ready

Orice calculator este Windows 8 ready

Joi seara in cadrul unui eveniment Microsoft am vazut cum lucreaza calculatoarele pe Windows 8. Si daca al meu calculator nu poate fi considerat etalon, fiind un calculator personalizat, masinile de la eveniment erau calculatoare normale ce se gasesc la vanzare in magazine. Au fost 30 de diferite calculatoare, dar si tablete si telefoane, toate ruland windows 8 de exceptie.

Daca n-ati folosit pana acum, va recomand si noile calculatoare de tip all in one. Adica un ecran care are touch, care are in spatele sau toate combinatiile calculatorului respectiv, la care ii atasezi daca ai nevoie o tastatura si un mouse.

Tudor ne-a explicat si ce planuri de viitor are Microsoft si una din cele mai cool chestii din Windows 8

 

8 thoughts on “Orice calculator este Windows 8 ready

  1. Mai puțin laptopurile, de exemplu. Ahh, și în unele cazuri nu se poate face clean install doar upgrade. Dar asta ține de producător, nu de Microsoft.

  2. Am un Sony Vaio nou-nout, windows 8 ready cica, fara driveri corespunzatori, cu probleme diverse. E vina Sony, dar nu toate calculatoarele sunt windows 8 ready, iar aici ma refer la cele care suporta specificatiile, nu la vechituri.

  3. Nu au drivere pt piese mai vechi de 2 ani , plus de asta este full de bug uri nu inteleg dc lumea ar vrea asa ceva , plus este specific pentru touchscreen au incercat sa revolutioneze si iara au dat-o in bara asa este Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.