home to blog Oprescule, demisia!

Oprescule, demisia!

Oprescule cere-le demisia. Reziliaza-le contractele.

Nu, n-am nici o problema ca am facut mai mult de o ora de la munca pana acasa, mi se pare normal si obisnuit in Bucuresti. Dar nu mi se pare normal ca de la Casa Presei pana la Unirii sa fie zapada pe strazi. Nu mi se pare normal sa nu pot accelera sau frana pentru ca strada este necuratata. In schimb, de cum iesi din pasajul Unirii strazile erau luna, bec, ude si atat, nici un fel de urma de zapada, de parca in sectorul 4 nu a nins deloc. Si totusi a nins la fel peste tot.

Astept  sa mai ninga o zi, ca oricum iarna asta ne vom bucura de super zapada.

Cealalta problema e ca politica a invins zapada in televiziuni astazi. S-a discutat numai politica in timp ce pe strazi nu circula nimeni, nu curata nimeni, nu se intampla nimic. Toti stateau si se uitau si faceau politica. Tara trista avem.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Oprescule, demisia!

  1. Eu am facut in seara asta 1 ora si jumatate de la Plaza pe Virtutii, adica 2 km. Intrarile in pasajul Lujerului aveau zapada inghetata neatinsa de plug sau sare. Din cate am vazut anul asta nu mai au solutie din aia maronie de dat pe strazi, arunca cu nisip sau nimic. Bine ca nu scot cisternele sa dea cu apa.

  2. Nu se circula greu pentru ca nu sunt cauciucuri bune se circula greu pentru ca nimeni nu isi poate permite sa mearga cu mai mult de 20-30 la ora pe vremea asta din cauza vizibilitatii reduse si a soselei alunecoase. In CT cel putin bulevardele mari inca mai au dune de nisip de sambata seara cand la fel s-a circulat incet.
    Eu nu inteleg cum va asteptati sa mergeti cu 50 la ora iarna. De ce mai faceti comparatii cu timpii optimi? Las-o dracu ca doar nu vrei sa fi boier in fiecare zi, mai ii dai si muncitoreste.

  3. da frate, ai dreptate… piedone e smecher rau…

    recunosc, eu nu l-am votat… dar mi-a demonstrat ca e baiat destept… sectorul 4 arata din ce in ce mai bine… (de fapt, nu l-am votat pentru ca nu m-am prezentat) :))

  4. tot din sectoru 4 scriu…au iesit de ieri si au curatat aproape toate strazile…cum iesi din sector cum se simte zapada sub roti…nu inteleg cum el poate si altii nu pot…in sectorul 5 e cea mai mare crima .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: