home to blog Online, internet si alte chestii legate de bani

Online, internet si alte chestii legate de bani

Cat de greu o fi pentru Zapp, care imi trimite factura pe data de 1 ale lunii pe mail, sa puna pe data de 2 ale lunii, cel tarziu, informatia pe net ca sa pot plati factura online? Sau exista vreun chinez care copiaza mailurile trimise si le introduce de mana in  pagina de facturare?

Si cat de greu o fi pentru niste furnizori de servicii cum ar fi RDS, romtelecom, zapp, connex, orange si altii, ca m-am legat aici numai de telefonie, sa faca o pagina web in care sa se poata plati serviciile astea. Iar in loc sa ii tina la ghisee pe indivizi, da i-ar putea pune la lucru in birouri civilizati sa administreze facturile platite online.

Dar e greu, trebuiesc luate decizii de management, iar nici un manager nu vrea sa isi asume niste costuri de dezvoltare. Asta pana cand nu face concurenta intai.

21 thoughts on “Online, internet si alte chestii legate de bani

  1. Intelept lucru graiesti! Dar ce zici de aia de la Zapp care nu te lasa sa-ti reziliezi contractul de cat in luna in care ti-ai facut abonamentul, iar al meu frate cascat de felul lui de 2 ani ma ameninta ca renunta la Zapp!

  2. Atata ii duce mintea pe unii. Nu ca ar fi asa de mare investitia intr-un sistem de plati online, dar managerii sunt neinteresati. Parerea mea…altfel nu gasesc nici o explicatie.

  3. La Vodafone(Connex) poti plati factura si prin transfer bancar (daca ai activat pe card) si online la ei pe site, si la automatele ING&Citybank… Poti sa le transferi si mai multi bani odata ca iti sunt scazuti din urmatoarea factura

  4. Vodafone si Orange au de ceva vreme (Orange au fost primii) plata cu cardul online. Pentru restul, daca ai cont in RON la orice banca, iti faci un IB (Internet Banking), care tinde spre moka (ex: Banca Romaneasca, ca asta mi-a venit in minte, au moka comision utilizare/activare/garantie digipass) si deja tarifele la plati tind sa se micsoreze)….iar prin acel serviciu poti plati orice furnizor de utilitati, prin ordin de plata.

  5. piticule, ai informatii detaliate despre convorbirile tale si listingul apelurilor in format csv la Zapp, de asemenea factura o poti plati online (procesata de epayment), poti de asemena activa, dezactiva, bloca, redirectiona telefonul direct din portal. Trebuie doar sa iti faci un cont pe ZAPP punct ro.

  6. pentru ca-i doare-n pix de client. sa vina sa stea ca fraieru pe la ghisee ca e in romania si doar s-a obisnuit cu asa ceva. si in plus e vorba de cheltuiala si munca. ori munca nu e prea bine privita in romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: