home to blog Olimpiadele Comunicarii ( blog monitorizat )

Olimpiadele Comunicarii ( blog monitorizat )

Urmaresc de mult timp, cred ca sunt ceva ani buni, discutiile si ceea ce se intampla la olimpiadelecomunicarii.ro . M-a captivat prima data pentru simplul fapt ca se numeau olimpiade … si huh, eu n-am mai auzit de astea din generala, nici macar ca as fi incercat sa particip la vreuna. Eram prea visator pentru asta.
Apoi, facultatea de jurnalism, alta viata, se vorbea de comunicare, si nu se intampla nimic. Si cum stateam mai mult pe net decat in viata reala, am zis sa vad mai mult. Si culmea, am intalnit exact acei oameni pe care vroiam sa ii vad. Cu idei. Fara prejudecati. Cu noutati. Cu acea nebunie tinereasca pe care nu o mai gasesti aici. Si mai ales, cu simt al frumosului.
Nu stiu de ce nu m-am implicat mai mult. Probabil lipsa de timp si superficialitatea care caracterizeaza un provincial. Sau lipsa de oportunitati locale.
Acum, chiar daca as vrea, nu m-as putea implica. Din cauza lipsei de timp, lipsa cauzata de job. De nebunia de zi cu zi, de acea adrenalina de care am nevoie ca sa rezist in Bucuresti, si sa alerg, si sa lupt, si sa fiu primul.

Am scris astea, intr-o oarecare masura ca sa ii raspund lui Basescu ( cel mic ), la intrebarile lui cum ca de ce nu scriu eu mai mult, sau ca de ce nu am / nu imi cultiv mai mult latura de scriere.
Iar restul detaliilor le stiti din blogurile precedente.
Ah!  Ce vroiam sa va comunic prin blogul asta, e ca m-am inscris la concursul de bloguri de la Olimpiadele Comunicarii. Si ca blogul e monitorizat.  Iar, pe langa aprecierile si criticile voastre, o sa am parte si de unele “profesionale” 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Olimpiadele Comunicarii ( blog monitorizat )

  1. 1.[OFFTOPIC] andreea …alea se numesc MASS pe yahoo messenger ..adik o gramada de tampenii spuse de oameni care nu au ce face … doar azi de exemplu am primit ca au murit urmatorii : ILIESCU , BASESC , UZZY , CADDY , TATAEE , PARAZITII . SUSANU , NICOLAE GUTA ,. LIVIU GUTA SI ADRIAN …. deci …. niciodata sa nu crez un mesaj de-asta de pe mess … si knd o sa se intample doamne fereste asa ceva …o sa fie pe toate televiziunile … ny he way … cu Caddy am vb acum 2 ore la tel …si e chiar viu ….

    2.[ONTOPIC[ cristi : crede-ma ca si noua ne e dor de timpul petrecut cu tine , si toate tampeniile pe care le facem toti … dar asta e viata ….toti trebuie sa mergem mai departe … unii spre bine (k tine) si altii spre rau ( k mine) …anyway …la ce bloguri scrii tu , nu m-ar mira sa si castigi ceva la Olimpiadele Comunicarii

  2. Basescu cel mic?Eu stiam ca sunt numai basescutze, dar ma rog.
    Si sa stii ca poti sa ti faci timp sa scrii mai mult , sa iesi mai mult. Si nu doar teoretic :d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: