home to blog Ole! Ole! Multumim Rapidule!

Ole! Ole! Multumim Rapidule!

Asta se scanda dupa meciul din seara asta Rapid – Steaua, pierdut de catre Rapid cu 0 la 3 din cauza violentelor de pe teren si din tribune. Faptele sunt clare, un obiect l-a lovit pe arbitrul central in minutul 73, meciul a fost oprit. Arbitrul a stat sa se resemneze a vrut sa reporneasca meciul, insa un alt obiect (o bricheta ) a fost aruncat in directia sa.

Punct, meci oprit, Rapid va pierde meciul, Steaua va castiga.

Partea frumoasa e ca acest meci nu are voie sa ramana fara repercusiuni. Rapid nu are voie sa mai joace pe stadionul ala, in halul ala, suporterii aia n-au voie sa mai ajunga acolo. Amenzile si penalizarile trebuiesc date din cele mai grele. Eu as merge pana la scoaterea Rapidului din prima liga de fotbal. Mircea Rednic tocmai si-a dat demisia din functia de antrenor a Rapid.
Nu de alta, dar aceste lucruri trebuiesc sa inceteze, de orice fel, in orice fel, in orice conditii si oricum.

Pana una alta multumim Rapidului pentru ca din cauza lor, sper, se va schimba ceva in fotbalul romanesc.

george copos

Copos rugandu-se inspre o rezolvare mai frumoasa a incidentelor de la meci.

28 thoughts on “Ole! Ole! Multumim Rapidule!

 1. piticule, se pare ca tu nu ai inteles.
  Nu stiu de ce dar te-am “mirosit” ca nu sti ce inseamna a merge pe stadion. Iar concluziile tale au fost despre un fenomen pe care eu unu consider ca nu il cunosti.
  Insa faptul ca am spus ca nu te pricepi nu inseamna ca sunt de acord cu ce s-a intamplat aseara.
  Problema este, asa cum ti-a spus si gigel, ca nu se intampla doar pe Giulesti. Sunt multe exemple, atat din campionatul intern cat si din alte campionate din alte tari. Nicaieri nu o sa vezi ca s-a judecat dupa acelasi regulament. Nu cred ca are rost sa ti le insir, citeste singur siteurile de sport si o sa ma intelegi.

  Atat am mai avut de spus.

  P.S. Si nu cred ca ai vreun drept sa ma iei de sus doar pentru simplul fapt ca am spus ca nu te pricepi la fotbal – demonstreaza-mi ca m-am inselat, ca de injurat si aruncat cu noroi este foarte usor.

 2. Imi pare rau,Piticule,dar aici nu pot fi de acord cu tine.Tu vrei ca evenimentele de aseara sa fie date ca exemplu pe viitor iar ce a patit/va pati Rapidul sa fie invatare de minte pentru celelalte.
  Dupa mine toata tarasenia este o mare magarie pusa la cale de acelasi papusar care a stricat fotbalul romanesc pe nume Gigi Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: