home to blog Oare ce fumeaza primul ministru?

Oare ce fumeaza primul ministru?

Daca Emil Boc nu fumeaza nimic, atunci cum naiba poa sa scoata chestiile astea pe gura?

Primul ar fi ca Romania consuma mai mult decat produce. Asta o stim de al dracu de multi ani.

Al doilea ar fi ca nu e vina guvernului Boc de situatia in care ne aflam acum.

Atunci scuzati-ma, dar unde pulamea ati fost voi de cand ati inceput sa guvernati? Sau ce pulamea droguri ati luat pana acum de acum v-ati trezit si ati vazut ca tara e in cacat?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Oare ce fumeaza primul ministru?

  1. Ce a spus Boc e adevarat, ca asa e, consumam mai mult decat producem, toata lumea stie, nu e o noutate. Dar cand Tarica’ a marit salariile si pensiile cine a urlat ca nu e bine ce face? Ca nu a fost bine!
    Uite, de 1 luna, poate si mai mult, urla lumea ca Guvernu nu ia masurile corecte in privinta reabilitarii tarii. Ma, da unu, unu, pana acum nu a venit cu o solutie… doar se arunca vina pe unu si pe altu’!
    Si un alt aspect, nu avea Guvernu Boc, sau oricare altu, sa previna ceea ce se intampla acum. Daca sa zicem, acum 2 ani incepeau sa taie (la fel cum fac acum), tot aici se ajungea. “Restu-s povesti…”

  2. Problema e cat toti zic pune-ma pe mine la putere ca o dreg doar ca sa faca ei manarii si sa dea vina pe altii. Simplu, nu?

  3. Pana la urma aceste metode luate se vor dovedi a fi unele castigatoare pentru majoritatea populatiei.

  4. Da, e buna asta cu toti ar fi facut la fel. Dar parca unii dintre ASTIA ziceau ca nu e nicio criza, ca mai e putin si incepe cresterea economica…Inainte de alegeri de ce n-a zis nea Traian sau nea Boc ca e groasa fratilor si sinturele solutii vor fi taieri de diverese?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.