home to blog Oamenii din paranteza

Oamenii din paranteza

Astia sunteti voi, calatorii metroului, oamenii din paranteza. Si aveti un privilegiu ca pana acum nu a fost greva la metrou. Acum nu inteleg ce dracu are de a face respectul fata de calatori cu greva pe care o vor continua astia. Eu citesc acolo ca din respect pentru calatori noi facem greva si ne bagam ceva in ei de calatori astfel incat sa le asiguram niste conditii de transport … de doi lei.

Acum pe bune, care e legatura intre salariile angajatilor de la metrou si respectul pentru calatori? Daca astora de la metrou nu li se mareste salariul inseamna ca ei nu mai au respect fata de calatori si isi baga picioarele in ei?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Oamenii din paranteza

 1. Se refera la faptul ca nu au reluat greva imediat ce s-a pronuntat Curtea de Apel, desi aveau tot dreptul, ci au lasat sa treaca o saptamana si au anuntat ca vor incepe peste o saptamana. Puteam f bine sa ne trezim ca nu mai merg metrourile, fara avertizare, fara nimic.

  Da’ asa e cand lucrezi la realitatea, faci senzatie din orice rahat. Si e normal, doar tu mergi cu masina sa umpli Bucurestiul, nu-ti cobori nasul la metrou.

  @razvanbb – timp nelimitat = pentru o perioada nelimitata, in zile, nu in ore din program. adica poa’ sa dureze 1, 10, 100 de ani greva…in fiecare zi intre orele alea. E greu, nu?

 2. niste nesimti. noi altii dau afara, reduceri salariale. astia vin cu pretentii de mariri!
  sa ma pish in compania voastra. si in ce ofertiti.
  Ma *** pe greva voastra de idioti

  nu ma afecteaza in mod direct pt ca nu folosesc mijloacele de transport in comun, pentru ca nu castig nimic: nici timp, nici confort…. (in cazul meu)

 3. Poate le trece cu greva.. Una-doua astia vor marire de salariu. Am auzit ca tanti care-ti vinde cartele ia 1500 RON. Sunt casiere in Bucuresti care castiga 700 RON. Cristi stie de cine vorbesc…

 4. Este o regie de stat cu monopol si de care depinzi tu ca om. Crezi ca-i pasa de tine? Hai sa fim serios. Statul nu are respect pentru nimeni. Nu vezi cum se fac jocurile politice si cum se amesteca cartile sa le iasa pasientele? A zis cineva (dintre politicieni) ca renunta la salariu pentru populatie….kkt. Niste lepre ordinare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.