home to blog Oameni sau linkuri ?

Oameni sau linkuri ?

Prietenul Mihnea face misto de mine de fiecare data si zice … ce ma iar te duci sa te intalnesti cu linkuri?

Adica asta in conditiile in care eu ma duceam sa ma intalnesc cu alti bloggeri. A avut si el interesanta surpriza ca sa vada ca la o intalnire oamenii nu se prezentau cu nume de genul mihnea, gigi, gabi, ion … ci cu linkuri, io`s bla bla.ro, sau eu sunt blalba.wordpress.com. CE ?!

Si totusi … ti`ai dezvoltat doua personalitati, nu? Cea online in care tu ai un site … si cea offline, si cum le promovezi, cum le prezinti?  Te duci in oras si spui sunt blabla.wordpress.com? Sau sunt gabi si intamplator scriu pe blabla.wordpress.com? 🙂

La mine chestia cu piticu nu se pune, asta e chiar porecla. Si eu ma prezint cel mai rau piticu, nu salut sunt piticu.ro :))

21 thoughts on “Oameni sau linkuri ?

  1. Trebuia sa se gandeasca la asta cand a facut blogul 😉 eu am fost chitit sa fie din 4 litere si sa reprezinte ceea ce fac eu in viata de zi cu zi 🙂 si al dracului… s-a potrivit 😛

  2. si in cazul meu? eu mi-am cumparat doar 1 domeniu care sa se asocieze cu nick-name-ul *( porecla )… da’ sincer, dak as cumpara si LoAnimal.ro sau Phyton.ro sau alte domenii, nu as face fata sa ma prezint 😛 Asa ca cel mai simplu ma prezint Crazzy.ro =))

  3. DA … chiar asta devenim probabil incet incet … linkuri nu oameni … si totusi daca ai mai multe esti unul la mai multe cum se spune in unele cercuri.

  4. Salut, si eu sunt interesat foarte tare de linkuri dar nu vreau sa le iau de pe trafic, nu vreau abonamentul lor, cum credeti ca se poate face ?

  5. Link-urile ne reprezinta mai bine 😉 … de multe ori in spatele unui blog, renuntam la
    “standardul” impus de un anumit colectiv/ anturaj ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.