home to blog Oameni optimisti: Mugur Isarescu

Oameni optimisti: Mugur Isarescu

Ultima data m-am intalnit cu Mugur Isarescu pe un zbor Franktfurt – Bucuresti, acum cateva luni. Era 10 dimineata si domnul Guvernator arata bine, odihnit, ingandurat si totusi zambitor. Atunci am dat un tweet cu ce l-ati intreba pe cel mai longeviv guvernator al unei banci nationale din lume. Raspunsul a fost simplu si general: cat e euro?

Pentru ca semneaza hartiile cu care noi cumparam diverse, chiar si euro, din anii 90 incoace, e un om care merita tot respectul si pentru asta colegii de la  Money i-au luat un interviu de o ora in care l-au intrebat cam toate despre economia actuala. De urmarit pentru toti pasionatii de economie si nu numai.

10 thoughts on “Oameni optimisti: Mugur Isarescu

 1. De fapt Isarescu e un bancher mediocru care a ramas in fruntea BNR datorita relatiilor sale din lumea masonica.A vrut sa-l schimbe Iliescu la un moment dat dar s-a “razgandit” subit dupa numai cateva zile.
  N-am inteles niciodata conribuia lui Isarescu si n-am auzit de vreo masura luata de el la nivel inalt.

 2. Decat sa carcotiti mai bine apreciati valoarea lui Isarescu, este o personalitate, niciodata implicata in scandaluri, fara telefon mobil, si inteligent.Ii uram sanatate pentru ca are o varsta si nu se stie cine ii va lua locul si daca o va face la fel de bine.

 3. @sky
  in altcontext da.aici este valabil ce am spus eu.
  @hanibal
  sunt perfect documentat.Ala sta acolo si mananca banii de pomana.
  @Stilurilu
  Tu cred ca esti putin debil.Nu ma intereseaza scandalurile ma intereseaza fisa postulu si ce face.Iar leul nu o duce si nu a dus-o deloc bine cat e el acolo.Isarescu e doar o marioneta care executa ordine.A facut mai mult rau decat bine.

 4. Ma cum o fi cum n-o fi,..daca a reusit sa ramana guvernator atat timp inseamna ca nimeni nu ii contesta calitatile! E bun! daca ar pune unu ca Boc guvernator cred ca acum eram vai si amar..nu ca n-am fi:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: