home to blog Oameni cu atitudine

Oameni cu atitudine

Intotdeauna am apreciat oamenii care au ceva de spus, cei care vin, dau cu pumnul in masa si zic, uite ba! Asa!
Important e ca oamenii astia sa aduca argumente. Daca nu reusesc sa aduca argumente, macar sa isi spuna problemele, sa nu le tina pentru ei, sa stie sa formuleze o propozitie coerenta prin care sa transmita un mesaj.

Din ciclul daca aveti 8 minute de pierdut, un tip va prezinta ce face Alice. Si tipul promite, a trecut de corijenta de la romana, deci are sanse mari sa devina cineva. Acum sa stiti ca voi astia care n-ati avut in viata voastra o corijenta, o nota mica, care ati luat numai premiul 1 sa stiti ca sunteti un nimeni, uitati-va la tipul asta ce poate.  Si face si un videoblog montat aproape profesionist.

Pe final o dedicatie pentru Alice, bineinteles. Mai fata, cand te striga unul disperat pe strada Alice, Alice si face cu mana disperat la 2 metri de tine, baga-l in seama, ca nu neaparat iti vrea si raul.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Oameni cu atitudine

  1. Nu vad ce spune gresit tipul. Sau daca e un anonim n-are dreptul de-a-mi fura 8 minute din viata? Nu inteleg care-i problema. Evident ca Alice e un personaj fake, evident ca tactica cu “hai sa ma leg de bloggerii mari” prinde in Romania, si uita ca “s-a lansat”.
    Vorbeste ok tipul, mai ales cad vad cum vorbeste media celor de varsta lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.