home to blog O zi frumoasa …

O zi frumoasa …

M-am trezit cu juma de ora mai tarziu. De fapt, m-am trezit la timp, insa am oprit telefoanele si am zis ca …. hai ca 5 minute nu o fi mult. Cand a sunat alarma de la calculatoar, eu aveam impresia ca imi vorbea cineva. Nu, alarma aia nu e pe baza de voce, e pe baza de tipete.
Am plecat cu jumtate de ora mai tarziu de acasa. M-a mancat undeva. Am vazut ca e strada goala si m-am suit in autobuz, am zis … hai ca ajugem repede. In 50 de metri s-a oprit. Acolo a ramas 15 minute, pana cand a zis un nene din spatele meu ca ii sparge geamurile daca nu deschide usile de la autobuz. Atunci am coborat cu totii.
La metrou full. Deh, ma asteptam … e doar opt fara un sfert, asa e de fiecare data. Metroul zice ca are 3 minute, eh … trebuie sa vina. … … … … Metroul ajunge la 7 minute jumatate cu usile blocate de lumea care se storcea pe ele. Au deschis usile. Am apucat doar sa bag mana sa tin de usa, sa nu o las sa se inchida. Si nu s-a inchis. Am tinut usa sa nu se inchida tocmai ca sa ma cert cu ei. Am reusit, m-am certat cu ala cu metroul care nu a avut nesimtirea sa se scuze ca a venit cu trenul la 7 minute. Asa ca le-am mai dat inca doua, de la mine, nasul mare. Nu de alta, dar … stiu ce li s-a intamplat la Unirii. Aceeasi poveste. Nu de alta, dar acolo e mai aglomerat si e o tanti care iti tzipa in cap: metroul vine in 3 minute … si se fac 5 .. 6.
Am luat urmatorul metrou, parca stia tipul ala ca sunt eu in metoru, asa ca ne-a dus ca pe cartofi. Ma, nu e normal ca daca ai probleme pe linie sau cu metroul sa rezolvi problema, sau sa iti inchizi firma, altfel nu pui frana brusca la 70 de km/h ca te dai in cap.
La Aviatorilor mi-am aprins tigarea in metrou, cat sa ma linistesc eu si sa ii linistesc si pe astia de langa mine. Si asa m-am certat cu ei. Mai ales pe ala din fata pe care l-am calcat pe calcaie. De parca ar fi prima data cand te calca cineva pe calcaie, trendinezule cu nokia.

In autobuz revolutie, dar .. gata … maine va fi la fel nu?

Trebuia sa povestesc de aventuri in 41 nu?

12 thoughts on “O zi frumoasa …

 1. uf..eu-s inca la faza “I have to wake up..I have to wake up..I have to stop reading blogs..I have to wake up………..(going back to bed)”. Da` asta e, trece si-si face constiinta efectul, curand. 😀

  Have a nice day! 😉

 2. Cat bun simt intr-o dimineata frumoasa de luni… Revarsa in toate directiile…
  Prin faptul ca ai urlat la aia care anuntau ca vine metroul in 3 min, desi a venit in 7 si prin faptul ca ti-ai aprins tigara in metrou (BAD!), ai demonstrat ca esti mult mai jos decat cel care a anuntat venirea metroului si decat conductorii care au pus frana la 70km/h. Ai demonstrat ca esti un nesimtit! Si prin asta ai dus la generalizarea (impreuna cu conductorii care pun frana la 70km/h si aia care anunta venirea metroului in 3m, desi el vine in 7m) ideii ca Bucurestenii is niste nesimtiti.

  Si doua intrebari mai am: Tu ai avut bunul simt sa-ti ceri scuze de la aia pe care i-ai afumat in metrou? Daca nu, atunci cum te astepti ca ala care a anuntat 3 min si metrou a venit in 7 sa-si ceara scuze de la tine?

 3. tu ai vreo problema si nu stii cum sa o expui. Atfel nu te inteleg. N-am inteles nimic din exprimarea ta. Argumentele sunt care?

 4. “Nesimtit” argumentat prin faptul ca:
  1. te-ai certat cu aia care anuntau venirea metroului in 3 minute, dar el a venit in 7
  2. ai fumat in metrou.

  Datorita pct-ului 1 si 2 acumulat cu ala care pune frana la 70/h, idioata care anunta 3 min in loc de 7 samd, se ajunge la generalizarea ideii ca bucurestenii sunt niste nesimtiti si idioti.

  Intrebare: Cum te astepti ca ala care anunta 3 min in loc de 7 sa-si ceara scuze de la tine, cand tu nu-ti ceri scuze de la cei pe care i-ai afumat in metrou (asta in caz ca n-ai facut-o)?

  Sper ca m-am facut inteles de data asta.

 5. Haihui: chestia cu generalizarea ideii ca bucurestenii sunt nesimtiti…parca piticu nu e din bucuresti, ci din pitesti

 6. si s-a intamplat pe scari si dupa metrou.

  Eu ma intreb, tu care te plimbi cu masina, ce faci daca intarzii la servici ca n-ai cum sa te urci in metrou? E vina ta nu?

  Sau, daca te tot plimbi cu masina, ce faci daca nimeresti intr-un blocaj? te dai jos si lasi masina acolo?

 7. Nu ma plimb cu masina la serviciu si de la serviciu, ci merg cat pot de mult pe jos.
  Iar cand e vorba de autobuz/troleu (in Cj nu sunt metrouri) si astea sunt pline, il astept pe urmatorul, chiar daca intarziu la serviciu/scoala.
  Sau pornesc mai devreme. Si atunci ori o iau pe jos (am timp) ori o iau cu busu si nu stau in aglomeratie.

 8. no … ma … atunci tulai doamne, dar iti urez sa ai metrouri si un pica de bucuresti si la cluj.

  de fapt o sa ai, imediat ce se deschide nokia 🙂

 9. Piticule… chestiile astea sunt cotidiene in Bucuresti, cu toate ca pentru cei din provincie inseamna un adevarat cosmar. In ani de zile ne-am obisnuit cu astfel de probleme, la fel si autoritatile care s-au obisnuit cu permisivitatea bucurestenilor si raman indiferente vazadu-si linistite de licitatii si alte afaceri banoase…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: