home Uncategorized O tzara de aplaudaci

O tzara de aplaudaci

Am avut dreptate cand am facut calculele astea 😉

Deci 5 milioane de prosti au hotarat soarta a 23. Toata stima si mandria, cineva i-a invatat bine pe acestia.

Acum ceva timp un taximetrist imi povestea ca a luat o gagica de la o televiziune si a dus-o la o statie de metrou si se vaita ca uite ce impresii avea, ca uite ce imbracaminte avea si cat de impresionata era tipa de masini, bani si prietenii ei. Fatuca aia se lauda cu masini, bani si influenta, dar a coborat din taxi ca sa se duca cu metorul acasa.

Asta suntem noi. Niste aplaudaci, din aia de se duc la TV sa aplaude acolo in speranta ca ii va vedea cineva si ca ii va remarca cineva, sau cine stie cum pica o camera intr-un cadru si se lauda apoi ca am fost la TV in emisiunea cutare si cunosc vedetele alea. Dar ei nu sunt decat niste aplaudaci, decat niste oameni chemati acolo care sa fie prezenti ca sa nu fie decorul gol si sa aplaude atunci cand li se comanda.

Sa generalizam, acelasi lucru si aici nu suntem decat buni sa facem la comanda ceea ce vedem ca fac altii, sa credem cand ni se propune ceva si sa mergem orbeste inainte. Iar atunci cand vine cineva sa propuna bani contra voturi … imediat  se voteaza pe cine da ceva, sau pe cine da mai mult.

O tara de aplaudaci.

15 thoughts on “O tzara de aplaudaci

 1. Nenea mai usor cu insultele. Cine te crezi tu sa hotarasti ca toti aia care au votat pe aia care nu-ti convin tie sunt niste prosti?

  Tu, desteptule de ai facut alegerea cea buna pentru libertatea si prosperitatea tarii!

 2. Stimabile, eu nici n-am varsta necesara ca sa votez deci n-am cum sa ma atac dar am tot dreptul sa fiu deranjat de unul care-i face prosti pe 5 milioane de oameni pentru ca lui i se pare ca fiind pensionari absolut toti is foarte usor de influentat si prostiti.

 3. *Deci 5 milioane de prosti au hotarat soarta a 23.

  Prosti sunt cei care si-au lasat soarta hotarata de aia 5 mil.

 4. Poporul care nu voteaza nu conteaza!
  Cele 5 milioane sunt poporul roman, cum e el, cu pregatire sau nu, de la oras sau de la tara, influentabili sau nu, pensionari sau tineri.
  Democratia are o regula foarte simpla : majoritatea decide.
  Si da ! suntem o tara de aplaudaci !

 5. Mai piticule esti un tip pe cinste,dar ai gafat acum.Tu stii mai bine decat mine ca presa romaneasca e debusolata.N-o mai consulta in pareri importante pe cei de la SCINTEIA.Nu cumva si parintii tai au facut parte din cei 5 mil.? NO COMENT

 6. Asa si tinereii aia “open-minded” de ce nu s-au dus la vot?! Ah da ca sunt ratati si dupaia comenteaza ca alege tataia Gigel din Ciorogarla pt el.
  Misto mentalitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: