home to blog O singura punga

O singura punga

O singura punga aruncata pe jos in Praga

Am stat sa ma uit peste toate pozele, m-am uitat de cateva ori, speram sa fi prins accidental, pentru ca am cautat pe strada si n-am gasit. In final am gasit o poza in care a fost surprinsa o punga aruncata aiurea pe jos.

O singura punga aruncata pe jos am vazut in TOATA Praga, dupa ce am facut-o la pas TOATA, intreaga zi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “O singura punga

 1. cred ca romani, i-am vazut 500 de metri mai incolo … tzipau dupa o tipa … fa-i ma poza … fa-i poza, hai sa o agatzam, uite ce pizda!

 2. Praga se stie ca este unul din cele mai frumoase si mai curate capitale europene.
  un oras se mentine curat si datorita edililor respectuvului oras si datorita turistilor.
  exemplul care il pot da ar fi despre Amsterdam,in zadar se spala strazile la ora 6 dimineata pana la ora 8-9 si este curat luna pt ca traficul de turisti este foarte mare iar la ora 11-12 este plin de gunoi.cred ca Amsterdamul are cei mai destrabalati si necivilizati turisti ,Parisul este mult mai mare si mai traficat de catre turisti ,dar este mult mai curat decat Amsterdamul.
  sper sa ajung in cel mai scurt timp posibil si in Praga

 3. Sa vezi faza in Brno. In autobuz 2 indivizi pe la vo’ 25 de ani (nu cred ca erau cehi) mancau ceva de la McDonalds. Termina, deschid geamul si arunca servetelele si punga pe geam. Pe strada era un echipaj de politie, care dupa ce au vazut toata chestia asta s-au suit in masina, au plecat dupa autobuz, au oprit autobuzul si i-au amendat pe aia.

 4. o intamplare fericita la noi s vezi o singura punga dupa o plimare d cel putin jumatate d ora prin park ar fii cv minunat dar din pacate nuh prea sunt sanse…

 5. si pe tine te impresioneaza curatenia?toti spun asta ca vor sa fie curat si totusi nu este.se face curatenie dar nu se mentine.forma containerelor mai este de vina.le ia vintul.mai sar ciinii in interior si le scot afara.mai sint oameni care scotocesc prin ele sa gaseasca cite ceva pentu porci pasari.daca ar sta la bloc nu are mai avea animale la cotete.apropo ai vazut pe la locatarii din Praga ca au cocini cotete ciini pe stada?greu cu amenzile.daca vrea deschide geamul noaptea si arunca punga cu gunoi.parca se facea mai putin gunoi pina in 89.si sti de ce?pentru ca se reciclau toate lucrurile.acu’ ai o sticla de geam o bagi la tomberon cu toate resturile.in Spania nu-i asa.sticla plastic tesaturi hirtie…….bravo lor ca mentin.SI LA NOI SE FACE CURATENIE BEC.dar………………vintul ciinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.