home to blog O relatie de 3 ani distrusa de semnalul pe telefon

O relatie de 3 ani distrusa de semnalul pe telefon

Din ciclul romanii n-au incredere in nimeni atunci cand le pica semnalul pe mobil, azi avem o retea de telefonie mobila din cauza careia s-a rupt o relatie de 3 ani de zile.

Via.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “O relatie de 3 ani distrusa de semnalul pe telefon

  1. Dacă îmi permiţi,

    În dimineaţa asta am încercat să citesc un articol, dar … dragul de Orange tot aparea peste conţinut. http://twitpic.com/29n2l1

    Sunt abonat Orange, dar nu îmi place deloc customer care-ul lor şi cu siguranţă nu are cum să îmi placă reclama asta. Adică zău, ce s-au gândit? Că dacă sare un pop-up la fiecare zece secunde îl voi accesa a şasea oara, dacă în primele cinci dăţi când mi-a apărut l-am închis? Zău?

  2. Am patit o chestie asemanatoare.
    I-am trimis mesaj ex-ului meu (ca nu mai suntem impreuna) un mesaj ”ce faci?” … 1 ora nu am primit nici un mesaj de la el, ies afara si primesc 4 mesaje in care se crizeaza ca de ce nu ii raspund, ce fac. Am fost dupa paine, am intrat in casa, i-am trimis intre timp un mesaj in care i-am explicat ca e de vina reteaua, si apoi i-am trimis mesaj daca vrea sa ne intalnim. Am iesit afara peste 2 ore .. (era deja 9 fara 15, si el la 9 trebuia sa ajunga acasa ca avea ceva treaba a2a zi si trebuia sa mearga la somn). Normal ca m-am dat cu capul de pereti, am ajuns afara, am stat 10 minute cu el si a plecat.. Si el m-a asteptat cateva ore bune. Da, si nu a crezut faza cu ”e de vina reteaua orange)…

  3. Betty cea ghinionista nu prea are cum sa primeasca satisfacite decat daca a fost o cadere a intregii celule sau eu stiu, un eveniment monitorizabil si log-at de tehnicii lor.. nu e “n-am vaut semnal, draga” cea mai uzitata scuza pt “eram la meci cu baietii si n-aveam a 3-a mana sa apuc si telefonul, una fiind pe bere, cealalta pe telecomanda sau punga de seminte”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.