home to blog O ora in trafic

O ora in trafic

Intai avem un cap de creta sau unul din sefii lor. Chiar sunt curios cine este seful care se plimba cum vrea muschiul lui cu Mercedesul de la Politie. De fapt, de asta le-a dat Mercedes masina politistilor, ca sa se dea cu ea cu girofarul, sa treaca prin intersectii ca prin branza si prin strazi blocate, fara sa ii intereseze de ceilalti participanti la trafic.

De altfel, stiti ca n-aveti voie sa cereti socoteala vreunui agent. Pentru ca daca el are luminile in functiune, chiar daca se duce acasa sau la vreo gagica, el este in misiune. Iar misiunea aia nu poate fi cercetata de catre oamenii simpli. Si uite asa cum se trece printr-o strada blocata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “O ora in trafic

      1. Scuze Gabriel. Vorbesti prostii. Google e cam varza in Bucuresti, plus ca nu are navigatie ce tine cont de traficul in timp real si istoricul de trafic separat pentru fiecare interval de 15 minute, separat pe fiecare zi a saptamanii. iar daca vrei, iti arat exemple clare unde harta Google are o gramada de greseli pe cand in Waze acestea nu exista.

  1. Eu am vazut masini de politie care nu aveau semnalele pornite, deci nu erau in misiune si treceau pe rosu, mergeau peste 60hm/h in oras. Un adevarat exemplu pentru toti soferii… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.