home to blog O lume nebuna … sau nu?

O lume nebuna … sau nu?

O femeie s-a casatorit cu … Turnul Eiffel – link

Cu alcool, tigari si femei traiesti cel mai mult – inca o dovada.

Si daca vorbim de femei, un site pentru tinerele mame.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “O lume nebuna … sau nu?

  1. Nebuuuni.Dar aia cu mama si copilul…nu inteleg.Sunt atatea si atatea site-uri.Cu mamici,tatici,copii.Ce sa te invete?Sa alaptezi?Ma rog…poate pe unele le ajuta.

  2. Da da da, sa arate schema pt alaptat 😀

    Mosu’ e tare, a trait mai mult de un secol… sigur nu a mancat de la Mac 🙂

    Iar tipa cu turnul… oare s-o fi pastrat pt noaptea nuntii?! :))

  3. Kittutza, mai vorbim cand o sa mai cresti si ai sa ai copii…pana atunci succes la Bac! Site-ul nu iti era dedicat.

  4. @Helmera Merci.Anul viitor il dau.Eu mi-am spus parerea.Si cred ca si atunci cand voi avea copii nu o sa am nevoie de acel site 🙂 Eu sper sa ma descurc si fara un site care sa imi spuna ce si cum sa fac eu cu copilul meu.

  5. Cum crezi, dar crezi ca vor tine de cultura ta generala, analize ca triplu test sau crezi ca iti va fi vreodata indiferent ce iti arata o ecografie 4D si de ce platesti atat? Nu cred ca o mama moderna nu are nevoie de informatii, de fapt ceea ce imi spui tu acolo in comment rezida din faptul ca tu nu te-ai uitat pe site, pe langa faptul ca te invata lucruri pe care sa zicem ca ar trebui sa le stii, te invata si lucruri pe care nu ai de unde sa le stii. Nu ai de unde sa stii cate kg trebuie sa aiba la eu stiu cate luni, nu ai de unde sa stii cand trebuie sa ii apara primii dinti etc. Orice mama, din secolul XXI are nevoie de informatii, eu cred ca am evoluat si nu mai nastem pe camp, cand ne vine si ii dam sa manance ce ne trece noua prin cap apoi ne intrebam ce o avea. Gresesc?

  6. @Helmera,recunosc.Nu l-am studiat prea atent pentru ca nu ma priveste.Dar sunt multe site-uri care pun la dispozitie astfel de informatii.Adica m-as bucura (pentru tine?) ca acest site sa aduca ceva nou si sa aiba succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: