home to blog O greva misto

O greva misto

O greva care nu stiu daca si-a atins scopul dar a fost organizata atat de bine incat doar 4 persoane si-au cerut banii inapoi pe bilete.

In timp ce angajatii de la CFR se plang ca n-au salarii si vor majorari cu 18% (nu ii mai intreb ce fac ei pentru banii astia), sa vedem o cautare google dupa cuvintele CFR . Si acum sa inelegem de ce au pus adsense pe pagina de mersul trenurilor, ca sa faca si ei un ban gramada.

10 thoughts on “O greva misto

  1. “ce fac ei pentru banii astia”? – habar nu ai cat de stresanta e munca la CFR, habar nu ai cata responsabilitate apasa pe umerii angajatilor…sunt si eu de acord ca conditiile oferite calatorilor sunt in marea majoritate a cazurilor mizere (circul si eu cu trenul, si chiar daca o fac (inca) gratis, tot nu pot sa nu fiu nemultumit de conditii), dar haide sa nu-i facem responsabili pe angajatii (“de rand”) ai CFR-ului pentru asta.

    si spun toate astea in cunostiinta de cauza, crede-ma. il vad pe taica-miu ca vine cu un car de nervi de la servici dupa 12 ore de munca, frant de oboseala, vad cum si-au pus amprenta asupra lui cei 25 de ani munciti la CFR, in care a facut ture 12-24 (da, 25 de ani de ture de noapte e ceva).

    ok, salariile sunt poate (putin) mai mari decat in alte domenii similare, dar crede-ma nici usor nu e…

  2. Saraci mineri, a nu despre mineri era vorba, cfr-isti zici,da, si ei saracii de ei, manca salam, nasol, de acord ca ii nasol, dar am auzit ca de maine TArceanu le va da piept de pui afumat, serios e mai ieftin decat salamul, de aia!

  3. Un calator foarte entuziasmat a declarat pentru stirile Navalitorul: – Eu ii iubesc pe ceferisti! Da’ amu tare-mi vine sa le iubesc pe mamele lor, pe nevestele lor, pe toti ai lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: