home to blog O dimineata obisnuita in State

O dimineata obisnuita in State

Incepe  intodeauna cu o cafea. Poza asta e facuta la 6 dimineata, iar aia e coada de la cafea …

Intr-un comentariu pe Facebook, Silviu a adaugat:

coada e mica, dar ar trebui sa realizeze si carnatzii de romani cum se sta la rand. la un brat distanta de cel din fata. Sa nu-i respire nimeni in ceafa.

15 thoughts on “O dimineata obisnuita in State

 1. Iar o sa-ti zica lumea ca le bagi pe gat Starbucksu 🙂
  On-topic, la noi, la cozi e ca si in trafic: daca lasi prea mare distanta, iti taie repede unu calea sa ocupe locul.

 2. Lasa-ma ca stateam la coada la un supermarket si aveam ceva distanta de ala din fata, iar taranca din spatele meu ma impingea usor usor cu tot cu carut! Si cand i-am zis sa ma lase putin sa respir cica, “domne, nu mai lasa spatiu intre tine si cel din fata ca e putin loc pe banda aia, ai putea sa incepi sa-ti pui lucrurile din carut ca pe urma trebuie sa stau dupa tine” !
  Replica nu o povestesc aici pentru ca nu stiu daca iti citesc blogul si minori!

 3. comentariul lui silviu, de pe facebook, e patetic.
  aduceti-va aminte ca americanii au omorat, calcand in picioare, angajatul care le-a deschis usa de la magazinul de reduceri. atunci cum stateau la coada?
  piticule, ai tu ceva cu starbucksul asta….

  1. Esti unul dintre cei care se catara pe cel din fata, care vrea sa i se simta sudoarea mai tare decat un Channel-ul nr.5
   E patetica starea natiei care gandeste asa.
   Sa-ti mai dau tips: in USA chestia cu distanta la coada se preda la grupa pregatitoare de la gradinita. Si face parte din cei 7 ani de acasa.
   Educatia e grea, dupa ce in 7 ani nu ai dobandit nimic.

   Oare la ghiseele la care s-a afisat “distanta de confidentialitate” vine dintr-o aroganta parazita?

   1. chiar era nevoie de prima fraza in comentariul tau? cred ca esti teribilist.
    am vrut sa dau un contraexemplu la comportamentul etalon al americanilor.

 4. de acord cu silviu..de cate ori sunt la coada si simt rasuflare in ceafa e un turc/marocan/congo/senegal etc etc..

 5. De acord cu Silviu si eu. Nu a facut referinta la toti romanii, ci doar la cei care au un anumit fel nesimtit de a se comporta cand stau la rand.

 6. Asa da, ce sa zic sa te civilizezi dureaza f mult timp, iar @ piticu – eu imi fac cafea acasa pt ca nimic nu se compara cu cea pe care o fac desi seara , beau de la facatori de genu SB, dimineata e a mea 🙂 – probabil nu esti talentat la ibric , daca mi se permite exprimare 🙂

 7. Mi se pare mie sau ala e Starbucks din aeroport?

  Nu cred ca un Starbucks normal deschide mai devreme de ora 7-8 dimineata si in niciun caz nu sunt cozi din astea. In ceea ce priveste respectul fata de alti clienti, e o chestie oarecum normala peste ocean.

 8. Legat de statul la coada. India careva? 🙂
  Fara nici o exagerare, persoana din spate iti face masaj lombar si la coaste… Stau perfect aliniati unu in spatele celuilalt, si intre ei poti foarte linistit sa pui o foaie de hartie fara teama ca o sa cada.
  E chestie de cultura, si aia se transmite de la generatie la generatie, nu se copiaza de la nemti sau americani. Si comentariile de genul “cranatii de romani” sau “romanii sunt nesimtiti nu ca […]” tot din cultura noastra fac parte.
  Leave with it, be proud of it, or fuck off! 🙂

  1. englezii au venit cu chestia asta “at arm’s length” si in majoritatea tarilor unde cultura engleza a prins, sa te apropii de cineva mai aproape de distanta de un brat, este considerat gest ofensiv.

   asiaticilor nu pare sa le pese, insa. nu conteaza ca esti in mumbay, tokio, shanghai sau vreun “chinatown” nord-american, ai sa-i vezi inghesuindu-se ca la rugby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.