home to blog O data ploua si internetul ia foc

O data ploua si internetul ia foc

Ma uit la cate filme, poze, impresii au aparut pe internet in urma ploii de azi. Desi va avertizasem asupra ei inainte de a ajunge in Capitala, se pare ca nu ati luat in considerare semnele. Oare cat poate sa ploua dintr-un nor negru? Pai suficient incat sa se blocheze tot. Suficient incat sa se inunde metroul, suficient cat lumea sa se panicheze.

Stati linistiti, nu e vina voastra. E vina primariei. Iar primaria e in campanie electorala si nu va putea face nici o declaratie, ca nu o difuzeaza nici o televiziune. In schimb, partea nasoala e ca nici unul din candidati nu va veni maine cu vreo solutie impotriva acestei povesti.

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “O data ploua si internetul ia foc

  1. hotia de poze tine de jurnalism sau de “profesie”? … scuzele de rigoare si compensatia se impun…:(

  2. citit, si stau binisor cu engleza: ca la “romanii descurcareti” rezulta din sublinierile alea (e plina Ro. de furtisaguri de soft, filme, carti, etc… de ce n-ar merge si la poze?)… dar nicaieri nu rezulta ca FURT e ok … orice cocalar mai nou stie englezeste, dar nu stie ca a fi “cool” e “hot” 😉 da bine jurnalismul, ca profesie, dar e muuuult pina la profesionalism 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: