home to blog O ardem online

O ardem online

Astia de la Catavencu incearca sa inteleaga ce e ala internet & co si sa se manifeste in acest sens. Drept urmare stau ei ce stau, gandesc bine si mult si nascocesc un material video incadrabil la sectiunea web 2.0


Caterinca si bascalie, nu conteaza cine ce cum de ce. Important e ca exista.
Si atunci eu stau si ma intreb de ce suntem nervosi in trafic si stam mult la semafor, pai daca nu facem misto de astea. Adica uite facem misto de politicieni si astia stau doar 4 ani dupa care se rotesc, in timp ce de semafor sau de (in) trafic nu facem misto si asta nu se imbunatateste deloc.

PS. nu ma amuza video ala, voi v-ati sesizat?

10 thoughts on “O ardem online

 1. Eu bag de seama ca astia au pus mana pe un soft de editare video, si vor sa ne arate si noua acum.

  L.E.: sau mai degraba, Exarhu cand a plecat a luat cu el si licenta de Adobe After effects, iar astia acum invata de trei ani sa foloseasca Microsoft Movie Maker. Dovada o avem aici.

 2. Tinand cont ca acele desene animate aduc numai amintiri placute, nu vad de ce ar fi intrerupte cu texte privind mizeriile politice actuale. Iar CA COntrast, nu este reusit.

  Bun insa filmul cu Aeroportul Baneasa si casele.

 3. Si acu’ sa fac pe interesantu’.. Oare au mentionat ca desenele alea au si ele drepturi de autor ? Nu-i vad eu pe ei sa plateasca tooocmai la Walt disney.. parca asa ai cheama nu ?

 4. @k.d.m. – Metro Goldwyn Mayer. Dar e posibil sa fi expirat copyright-ul. Au mai mult de 60 de ani unele din episoade cu T&J. Pe de alta parte, nu mai stiu dupa cat timp ieseau in afara drepturilor de autor.

  @okta – nu, nu e funny. Tom si Jerry erau funny. Adica inca sunt. Ceea ce au facut catzavencii nu este funny. Este doar o tentativa palida de umor. Presupun ca esti suficient de usor de amuzat incat sa consideri si “La Bloc” o comedie excelenta.

 5. Pe mine filmuletul m-a binedispus. Asta cred ca a fost si intentia autorilor, nu sa facem critica mai mult sau mai putin experta. Putem sa ne dam cu parerea, sa gasim greseli, dar cel mai important este ca a adus pe buzele tuturor un zambet.
  Cel mai mult mi-a placut cand Base’ manca din cascaval…Pofta cu care o facea…si relaxarea de care dadea dovada!Fiecare dintre noi vede anumite dedesubturi, cu cat este implicat mai mult in viata politica.
  Nu inteleg de ce trebuie sa gasim nod in papura, cand putem doar sa ne relaxam si sa privim un filmulet haios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: