home to blog Nvidia hacked

Nvidia hacked

Am primit o groaza de spam astazi in comentarii pe blog si m-a mirat curiozitatea sa vad de ce, mai ales unde duce. Surpriza mi-a fost cand linkul asta, ducea catre forumul nvidia.

nvidia-hack

Culmea link care inca este activ si nu mica mirarea mi-a fost cand am gasit acolo, pe pagina utilizatorului de pe forumul Nvidia exact acele cuvinte si poze exemplificatoare descrise in imaginea de mai sus. Sa le fie de bine zic, in schimb e suficient de jenant ca pentru Nvidia, pentru forumul Nvidia o scapare de genul asta sa reziste mai mult de cateva minute.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Nvidia hacked

  1. ce hacked? e pusa o poza xxx pe profilul omului. e foarte normal sa se poata face asta si o poate face oricine pe aproape orice versiune de forum

  2. piticule iar gafezi! 🙂

    si eu pot sa-mi fac conturi pe diverse forumuri si sa postez/editez semnatura cu un link contextual “ANIMAL SEX” ce trimite la piticu.ro. deci, nvidia hacked ce?

  3. 1. la nVidia e ForumS cu S nu forum 🙂
    si 2. ala e un idiot de ala cu spamu care nu stie sa lege 2 cuvinte dar stie ce e ala remote desktop si bineinteles mass mailer .. si care .. de obicei face treaba altora pt ca pe el nu il duce capul 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.