home to blog Numarul de la Digi Mobil

Numarul de la Digi Mobil

M-au sunat adineauri de la RDS, sa ma intrebe de ce numar de telefon am pe digi mobil. Asta ca sa il compare ei cu baza lor de date.

Cum e posibil sa dai un numar de telefon cuiva  si sa nu stii ce numar de telefon i-ai dat? Mai ales daca te numesti companie mare ca RDS. Partea draguta e ca nici eu nu stiu ce numar am, drept urmare a trebuit sa dau un beep ca sa aflu ce numar de telefon am pe digi mobil. Asa ca am dat beep pe telefonul fetei de m-a sunat. Si nu alt numar decat un connex.

Vrea cineva numarul asta de telefon?

10 thoughts on “Numarul de la Digi Mobil

  1. in momentul in care primesti un digimobil, se face un aditional la contractul de telefonie fixa. acel act aditional e o simpla foaie format a4, in 2 exemplare, si vine de la buc in cutia telefonului mobil. in mod normal, pe ea se afla scris nr de tf. un exemplar ramane la abonat si celalalt la firma. tu poti vb din secunda 2 dupa ce l-ai primit iar in momentul in care se proceseaza acel aditional, nr si implicit minutele/costurile suplimentare, se adauga la contractul de telefonie fixa. digimobilul este o extensie a telefonului fix. e ca si cand ai avea 2 tf fixe in casa dar cu 2 nr diferite insa pointeaza in acelasi loc. probabil, meseriasul care ti-a facut/completat aditionalul, a pierdut acel exemplar.

  2. ba nene, poate era o tipa care voia nr. tau de telefon si nu stia cum sa-l gaseasca…
    de ce nu te-ai gandit la asta

  3. mah care puteti sa imi spuneti si mie cum aflu un numar de telefon rds….ca ma tot suna un momalau handicapat care ma dispera ca daca afllu unde il sta il omor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: