Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Azi cand am fost la magazin era coada. Si nu era coada din aia de 2 -3 persoane, era coada sanatoasa cu lume care cumpara tot soiul de chestii. Am zis ca daca tot era ora pranzului o fi iesit lumea din casa sa isi cumpere de mancare, diverse, ca asa e normal.

Eh, in seara asta cand m-am intors acasa, am gasit magazinele pustiite, fara cola, fara mancare, fara paine, fara tigari, fara nimic. Parca maine ar fi fost revelionul a cumparat toata lumea tot.
Bai, nu vine sfarsitul lumii, maine va iesi soarele, zapada se da la o parte si se strange. Copii se bucura de ea, ii scoateti cu saniile afara, va duceti la munca cu masina, sau mai bine cu metroul. Nu e mare lucru, doar a nins putin, eventual a viscolit. E zapada de juma de metru, dar asta nu e o tragedie, viata merge mai departe.

vrei sa ii fie cald
Pana una alta stazile ce le-am vazut in seara asta negre sunt: Bd. Poligrafiei, DN1, Sos Kiseleff, Bd. Dimitrie Cantemir.
Pe Aviatorilor si in intersectia de la Charles de Gaulle era zapada pe strada intr-un strat destul de consistent si bine depusa. De asemenea pe strada Tineretului (asta e bulevard?), cat si pe Gh. Sincai.
Strazile adiacente dintre blocuri continua sa fie inzapezite, iar accesul pe aceste strazi se desfasoara la fel de greoi ca azi dimineata.

Pagina de web a ANM a avut o crestere de doar 10 mii de vizitatori, iar aici puteti vedea in timp real radarul de precipitatii pe romania. A se observa ca viscolul este doar in Baragan si in zona Constantei.

12 Responses

 1. KillerINC

  pai nu e vb ca vine sfarsitul lumii pitic … e vorba ca a ramas lumea fara bautura , cola , tigari si paine dupa revelion pentru ca ieri foarte putine magazine au fost deschise

  Reply
 2. Adrian O.

  Deci au reusit totusi sa curete cateva bulevarde la “negru”? Ce vor face cu celelalte, pe care mai este zapada? Va veni gerul si vor fi patinoare.

  Reply
 3. Diana

  LMA! Asta cu magazinele am verficat-o si eu. Nu tu lapte, paine, mezeluri, nada. Dar bere la discretie si suc <Cola. O sa scriu despre, dar mi-e asa o leneee. Ca dupa ..Sarbatori. 🙂

  Reply
 4. Darkman

  Conteaza calitatea, nu cantitatea: se pot face bulgari, ziduri si omuleti de zapada, si daca da, cat rezista?

  Reply
 5. skreach

  Constanţa? Tot ce înseamnă bulevard, drum sau potecă a fost blocat. Nu a circuit NICI măcar un mijloc de transport în comun, zăpada peste şinele tramvaiului fiind de aproximativ jumatate de metru. Au rămas blocate câteva autobuze ce aparţin de RATC la 20-30 metri de mine. Sunt curios ce e pe malul mării, pe faleză, dar în acelaşi timp îmi e frică să mă duc acolo.

  Reply
 6. Marius Sescu

  Mda, nu vine sfarsitul lumii.
  Totusi, de cativa ani, romani s-au cam dezobisnuit cu zapada, incepeau sa creada ca sunt intr-o tara mediteraneana.
  Asa ca acum…atac de panica! 🙂

  Reply
 7. Ziarul de Blog

  La Iancului era azi o coada de 30 m in fata unui magazin.
  “Se da ceva gratis aici !?!”
  “Stam la coada la paine!!!” Asa e romanul cand vede o coada se pune si el ca prostu’ la rand.

  Reply
 8. cristi

  Ba tu esti batut in cap vine sfarsitul LUMII si Numai DOMNUL stie cand va veni

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.