home news NU vine sfarsitul lumii

NU vine sfarsitul lumii

Azi cand am fost la magazin era coada. Si nu era coada din aia de 2 -3 persoane, era coada sanatoasa cu lume care cumpara tot soiul de chestii. Am zis ca daca tot era ora pranzului o fi iesit lumea din casa sa isi cumpere de mancare, diverse, ca asa e normal.

Eh, in seara asta cand m-am intors acasa, am gasit magazinele pustiite, fara cola, fara mancare, fara paine, fara tigari, fara nimic. Parca maine ar fi fost revelionul a cumparat toata lumea tot.
Bai, nu vine sfarsitul lumii, maine va iesi soarele, zapada se da la o parte si se strange. Copii se bucura de ea, ii scoateti cu saniile afara, va duceti la munca cu masina, sau mai bine cu metroul. Nu e mare lucru, doar a nins putin, eventual a viscolit. E zapada de juma de metru, dar asta nu e o tragedie, viata merge mai departe.

vrei sa ii fie cald
Pana una alta stazile ce le-am vazut in seara asta negre sunt: Bd. Poligrafiei, DN1, Sos Kiseleff, Bd. Dimitrie Cantemir.
Pe Aviatorilor si in intersectia de la Charles de Gaulle era zapada pe strada intr-un strat destul de consistent si bine depusa. De asemenea pe strada Tineretului (asta e bulevard?), cat si pe Gh. Sincai.
Strazile adiacente dintre blocuri continua sa fie inzapezite, iar accesul pe aceste strazi se desfasoara la fel de greoi ca azi dimineata.

Pagina de web a ANM a avut o crestere de doar 10 mii de vizitatori, iar aici puteti vedea in timp real radarul de precipitatii pe romania. A se observa ca viscolul este doar in Baragan si in zona Constantei.

12 thoughts on “NU vine sfarsitul lumii

 1. pai nu e vb ca vine sfarsitul lumii pitic … e vorba ca a ramas lumea fara bautura , cola , tigari si paine dupa revelion pentru ca ieri foarte putine magazine au fost deschise

 2. LMA! Asta cu magazinele am verficat-o si eu. Nu tu lapte, paine, mezeluri, nada. Dar bere la discretie si suc <Cola. O sa scriu despre, dar mi-e asa o leneee. Ca dupa ..Sarbatori. 🙂

 3. Constanţa? Tot ce înseamnă bulevard, drum sau potecă a fost blocat. Nu a circuit NICI măcar un mijloc de transport în comun, zăpada peste şinele tramvaiului fiind de aproximativ jumatate de metru. Au rămas blocate câteva autobuze ce aparţin de RATC la 20-30 metri de mine. Sunt curios ce e pe malul mării, pe faleză, dar în acelaşi timp îmi e frică să mă duc acolo.

 4. Mda, nu vine sfarsitul lumii.
  Totusi, de cativa ani, romani s-au cam dezobisnuit cu zapada, incepeau sa creada ca sunt intr-o tara mediteraneana.
  Asa ca acum…atac de panica! 🙂

 5. La Iancului era azi o coada de 30 m in fata unui magazin.
  “Se da ceva gratis aici !?!”
  “Stam la coada la paine!!!” Asa e romanul cand vede o coada se pune si el ca prostu’ la rand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.