home de pe net Nu sunteti clientul nostru, dar noi facem spam

Nu sunteti clientul nostru, dar noi facem spam

Cam asa e un mail de l-am primit azi, in care mi se spune ca nu sunt clientul lor, nu am nici un fel de datorie catre firma respectiva, dar am pierdut oferta de reducere de 15% pentru ca nu sunt clientul lor si pentru ca n-am stiut de oferta ca sa pot sa aleg serviciile firmei respective cu oferta lor.

Nu va dau si mailul pentru ca e mult prea mult de citit. Dar ati inteles exact ce n-am inteles eu din ce mi-au zis aia.

Alta firma de trecut la spam no-reply@creatori.net

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Nu sunteti clientul nostru, dar noi facem spam

  1. 🙂 Eu am primit spam si de la ceva organizatie religioasa numita “Strigatul de la miezul noptii” sau ceva in genul. Mi se pare o denumire thriller. :)):)):))

  2. Am primit spam de la un forum unde te invata cum sa faci bombe si cum sa iti fabrici singur droguri din pastile. Spamul e la ordinea zilei in Romania.

  3. M-am “dezinscris” (unsubscrube) de la un site care te anunta printre altele despre pretul la software si am primit odata un mail in care imi spuneau “You received this email because you unsubscribed from…. and we want you to become our customer again. So, our special offer is bla bla bla”. Si am primit de mai multe ori, nu o data.

  4. astia sunt nisthe fomisti …. mai nou anunta ca isi schimba serverul … parca doare pe cineva undeva pe asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.