home to blog Nu stii sa conduci pe zapada? Du-te la mall

Nu stii sa conduci pe zapada? Du-te la mall

Afara ninge. Profit de aceasta ocazie sa le reamintesc desteptilor care nu au mai vazut zapada in viata lor sa lase masinile acasa, pentru ca le vor lovi. Celorlati care au vazut zapada in viata lor, le recomand sa isi lase masinile acasa pentru ca oricum nu stiu sa circule cu ele pe strada si le fac varza. Si pe ei si pe ceilalti participanti la trafic.

Nu vom vorbi acum de masuri preventive de circulatie pe drumurile pline de zapda, pe portiuni alunecoase, cum se franeaza pe zapada, care este rolul luminilor de intalnire, al cauciucurilor de iarna sau al stergatoarelor de parbriz. Ci vom face o simpla recomandare. Duceti-va in parcare la mall. Si nu va duceti degeaba, ci duceti-va sa invatati sa circulati pe zapada. Dati-va cu masina acolo, trageti stanga de volan si intrebati-va de ce o ia in dreapta. Accelerati si franati si intrebati-va de ce nu plecati de pe loc sau de ce naiba nu va opriti si se apropie stalpul de voi.

Asa veti invata sa circulati pe zapada, pe gheata, iarna sau pe ploaie si poate veti avea o sansa in plus in trafic sa ii evitati pe altii, dar mai ales sa reusiti sa circulati prudent. Iar altfel vitejii de pe zapada, ii vedem la stirile de  a doua zi. De fiecare data.

 

8 thoughts on “Nu stii sa conduci pe zapada? Du-te la mall

  1. Au venit ninsorile, iar politia da amenzi pentru lipsa anvelopelor de iarna. Ma intreb de ce nu se aplica legea si pentru Transauto (ridicari masini sector 1). Daca lucreaza cu politia inseamna ca sunt scutiti? Am crezut ca legea se aplica pentru toti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: