home to blog NU se rapesc copii de pe strada !!!

NU se rapesc copii de pe strada !!!

PROTV a venit aseara cu o deschidere de jurnal socanta: Se rapesc copii de pe strada! Stirea nu este adevarata! WTF?! Cum poti sa dai asa ceva? Care e logica pentru care bagi o stire in care citezi toate zvonurile de pe internet, gandindu-te ca faci audienta cu asta? Si dupa ce o dai sa spui ca nu e adevarat. Ah, audienta.

Si bineinteles ca daca ii pui pe oameni sa isi exprime parerea, ei sunt specialisti. Si vin si se lauda ca vezi doamne copii sunt rapiti pentru organe.

 

Paranoia oamenilor merge si mai departe. Adica la asa ceva:

OTV are un breaking news cu imagini in direct de pe Calea Mosilor, de acolo de unde A FOST RAPIT UN COPIL? Cum poti titra asa ceva?

 

Si din toata stirea asta oamenii ce au inteles?

niste nenorociti! cica nu e adevarat, cand astia arata ca se intampla. mor copii nevinovati si pe ei ii doare in fund

Astea sunt cuvintele unui portar care bineinteles, a urmarit cu mare interes evenimentele de peste zi de la televiziuni si a inteles din reportajul de la PROTV exact ce trebuia.

Degeaba vine acum politia sa alerteze ca nu se intampla nimic, nu face decat sa puna paie pe foc. Pentru ca deja au aparut stirile cu ambulante atacate de oameni pe strada, pentru ca vor sa rapeasca copiii!

 

Bun, solutia la treaba asta nu e sa atacati oamenii pe strada pentru ca se plimba de mana cu un copil sau ceva. Solutia e sa nu mai iesiti cu copiii afara. Si asa se anunta canicula sambata, duminica si luni. Stam frumos in casa, la aer conditionat, la racorica, la o bere. Dar in rest noua ne place sa manipulam prosti si sa ne bucuram de aia care pun botul la asa ceva. In cazul de fata presa. Pentru ca altfel, nu iesea nimic, erau doar niste mesaje de pe net. Atat timp cat NU exista vreo reclamatie de copil rapit, stirea nu e valida.

Si daca va intrebati de unde a pornit isteria asta, va zic eu:

23 thoughts on “NU se rapesc copii de pe strada !!!

 1. Ăştia de la Pro TV ar fi în stare să o decapiteze pe Andreea Esca în direct numai ca să facă rating! 😆
  Aşa că nu mă miră astfel de titluri mânărite.

 2. imi pare rau, dar Pro e un post super-profesionist pe langa Realitatea. Isteria nu a pornit de la clipul acela si nici de la chain-mailurile sau posturile pe FB care spuneau sa ne pazim copii pentru ca sunt furati pentru organe. A pornit dupa ce Realitatea, probabil in lipsa de subiecte, a tinut-o langa trei zile cu rapirile de copii. Dupa care au dat breaking news cu „isteria rapirilor”. Pro macar a spus ca nu e adevarat si a intrebat pe cine trebuie, inclusiv pe cei care reclamau tampeniile din auzite.

  1. La Realitatea majoritatea prezentatoarelor sunt isterice şi fac adevărate crize de nervi dacă invitaţii nu le cântă în strună.

   Iar cu ambulanţa… Mai ţineţi minte filmul ăsta: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ambulance? Într-o vreme era dat exemplu ca sursă de “moral panic” în rândul populaţiei.

 3. astea sunt shtiri pentru a distrage atentia populatiei…de asemenea tzara noastra nu e o tzara tzinta pentru rapirea copiilor….in China shi mexic dispar anual zeci de mii de oameni…la noi majoritatea se cumpara…de unde? da-tzi singur seama

 4. de ce ar fi false cand in Romania se face orice, droguri prostitutie , malpraxis de ce nu si rapiri ? de ce nu ? doar pentru ca o mana de mafioti platesc banii mai departe stim noi cui si nu apar articolele in presa , eu stiu sigur ca pe vremea lui ceasca se rapeu copii in toata tara in presa n-a aparut nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.