home to blog Nu salvati Vama Veche

Nu salvati Vama Veche

Asta a fost una din putinele si cam … cea mai buna poza pe care o puteam face in Vama Veche anul asta.
Probabil acum cativa ani as fi scris si as fi sarit in sus, pentru salvarea Vama Veche. Salvare de la ce?

Lumea se teme ca nu cumva Vama Veche sa nu se transofrme intr-o Mamaia. Stati linistiti, nu se transforma. Pentru ca pana la Vama Veche mai sunt celelalte statiuni care sunt la fel in paragina. Lumea se teme ca nu cumva in Vama sa ajunga alte personaje decat cele care trebuie. Prea tarziu, deja si-au deschis shaormerii acolo.

Anul asta de 1 mai, se asculta Rock in Vama. Un rock prost, in boxele vechi si sparte. Am remarcat insa, manelele de la telefoane si din masini. Am remarcat … rockerii … sau ma rog … pustii cum au fost numiti, stand timizi, intr-un loc sau la o bere. In schimb … restul … faceau cozi interminabile la Shaorma!

Anul asta, am vazut aceleasi persoane care se duc de obicei in club … la hausari, pe plaja. Anul asta … s-au filmat cu camera cand faceau sex oral, pentru ca… asta inseamna publicitate. Anul asta am avut prieteni care au mers cu pistolul la brau pe Strada Mare. Anul asta am vazut copii care vin sa imi ceara tigari. Am vazut telefoane la care se asculta manele. Am vazut expresii de genul … pishamash pe tine … si bineinteles am vazut bere si JB in loc de vodca.

Vama Veche a murit. Am ingropat-o …. moving on

14 thoughts on “Nu salvati Vama Veche

  1. Foarte rar se întâmplă asta, dar sunt complet de acord cu tine.

    Şi, pentru cel de mai sus, deşi sunt şi eu din când în când amator de shaworma, da, este un simbol al prost gustului culinar. Tocmai de aia o mănânc acasă, niciodată pe stradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.