home to blog Nu pot ei fura cat putem noi vota

Nu pot ei fura cat putem noi vota

Pe principiul asta am primit o informatie de la cel mai inalt nivel din centrul capitalei (nu voi specifica nici sursa, nici institutia) cum ca se fac presiuni foarte mari ca sa iasa cineva la aceste alegeri. Se pare ca sondajele de acum reflecta cam ce se intampla organizat foarte bine de aceste forte oculte.
Partea interesanta e ca n-au iesit inca toti la vot. De altfel toata lumea cu care am vorbit azi mi-a zis ca a votat cu unul din candidati, altul decat cel de pe primul loc in sondaje.

Totusi azi la spitalul Caritas, exact cand a trebuit sa votez eu, a fost prins un individ care si-a facut poza la buletinul de vot. Acest lucru este interzis de lege. Individul a fost retinut de jandarmi si a recunoscut ca a primit 50 de lei de la PSD, iar pentru banii aia trebuia sa aduca dovada cu votul aplicat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Nu pot ei fura cat putem noi vota

  1. La fel si (aproape) toti cu care am vorbit eu…totusi nu inteleg de ce nu gasim nici macar un exit poll care sa arate invers.. :-/
    Nu cred ca se va schimba ceva, chiar daca nu au iesit toti la vot..(sau parca asa s-a-ntamplat in 2004?)
    Sa speram ca la ora 21, dintr-o data exit poll-urile vor arata altfel? Sau numaratoarea finala de maine dimineata va infirma exit poll-urile?

  2. daaaaa, fura psd-ul care nu e la putere. saracu base. e presedinte, are tot guvernul si tot il fura astia de la psd. atunci insemna ca e un papagal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.