home to blog NU parlamentarii europeni vă fac autostrăzi. Tot PSD-ul

NU parlamentarii europeni vă fac autostrăzi. Tot PSD-ul

Este o intoxicare electorală, care circulă pe aici, în care se cere să votezi un partid pentru că el va face autostrăzi. Nop, nu va face autostrăzi, că nu e la guvernare. Nici partidul de la guvernare nu face autostrăzi.

De altfel putem vedea în deschiderea acestui articol cum arăta drumul expres Pitesti – Craiova, după ce ”au fost inaugurate lucările”. Scuze, e corect, lucrările au fost inaugurate. 3 borduri. Acum putem doar să ne uităm la ele. E suficient cât au fost inaugurate.

Revenind. Autostrăzile le face Guvernul. Guvernul știm al cui este. Și știm și ce face. Atunci de unde discuția că dacă votezi pe cine trebuie la Europarlamentare, o să ai autostrăzi.

Aici e o urmă de corectitudine. Oamenii pe care îi trimitem în Europa, nu îi trimitem să bea și să mănânce. Îi trimitem ca să muncească și să ne trimită bani acasă, la fel ca și căpșunarii, dar de data asta pentru autostrăzi. Deci europarlamentarii din Parlamentul European, ne pot ajuta pe noi, de fapt pe Guvernul ăsta, cu finanțări pentru autostrăzi și cu experiență în scrierea proiectelor pentru aceste finanțări.

Deci e impropriu spus că ei vor face autostrăzi. Din contră, vor da posibilitatea acestui Guvern să facă autostrăzi.

Cum face acest Guvern autostrăzi, am văzut mai sus.

La fel și cu dezvoltarea locală și proiectele cu fonduri europene, la nivel local. Autoritățile locale scriu proiecte, europarlamentarii noștri îi ajută să primească finanțări și asa mai departe. De asta e important să avem în Parlamentul European cei mai buni oameni pe care îi putem trimite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: