home to blog Nu-mi merge Google+

Nu-mi merge Google+

Pe nici unul din mailurile mele mie nu-mi merge noul si ultralaudatul Google+. Daca voua va merge felicitari, va invit sa va jucati intre voi acolo, cu o usoara urma de invidie. Dar mai bine bagati-va repede si trendy intr-o noua retea de socializare, care nu va va oferi nimic. Ca de obicei.

Asa incat o sa ii las in uitare si le urez sa aiba aceeasi soarta cu Buzz, Wave si ce alte produse au mai lansat atat de misto incat le-au inchis imediat dupa.

 

Totusi din partea buna a lucrurilor pe care le face Google, trebuie sa mentionam noul motor de cautare cu bara gri sus. Deci pariul cu bara gri de sus (vezi realitatea.net)  a fost castigat. Pe langa bara gri, mai sunt si noile cautari dupa videoclipuri, dupa imagini sau pe siteuri din zona ta, de exemplu Bucuresti.

 

Si spre exemplu stiti de ce retelele astea de socializare nu sunt bune? Ca oricat de misto ar fi acolo, tot Neogen face blogaria.

8 thoughts on “Nu-mi merge Google+

  1. Mi-a mers in cele din urma, are niste chestii interesante si noi. Iti recomand sa te uiti un pic peste el inainte sa-i dai la tibii 🙂

    te sfatuiesc sa incerci hangouts 😉

  2. E interfata interesanta si mai usor de navigat decit pe Facebook. Un fel de combinatie intre Twitter si Facebook, dar oarecum inutil pt ca nu prea e lumea pe el si nici nu ai cum sa importi toate contactele/pozele si tot ce ai pe Fb.

    Eu ma joc de doua zile cu el. Si da, e adevarat. Trebuie sa apesi pe butonul ala de citeva ori pina cind te lasa sa iti faci contul.

    Stiu ca e inutil, dar poate ca nu vrei ca altcineva sa-si faca un cont pe Google Plus cu numele tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.