Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mie imi place, ma intalnesc cu lumea pe strada, pe net si la munca, ma intreaba toti: Ti-a venit masina? Cand iti vine masina?

Va raspund pe blog ca sa mai economisesc din vorbe. (Asta inseamna ca nu o sa mai avem ce vorbi? )

Contractul imi zice ca tre sa vina masina pana pe 28 februarie, deci pana atunci tot poate sa vina. Creditul e facut in lei, la cursul zilei in care am platit avansul si banca mi-a aprobat creditul, undeva la 3,9 lei / euro. Masina se plateste in lei la cursul zilei in care imi vine, deci de preferat e sa fie euro mic atunci cand vine. Pretul masinii e in euro. Detaliile despre pret vi le dau atunci cand aflu si eu cat costa, pana una alta e in jurul a …

Teoretic trebuie sa astept pana pe 28  februarie, daca depasim data, pot sa iau banii de avans inapoi si sa imi bag picioarele in ea de masina. Practic, din cate am citit pe forumuri si din cate am auzit nu s-a depasit data asta.

Ma astept sa vina masina mai repede pentru faptul ca e  masina anului si pentru ca trebuie sa fi crescut numarul de comenzi. Adrian, dealerul de la Kia,  daca citesti asta da-te cu parerea mai jos, cam cand ce si cum pentru ca trebuie sa te pun sa vorbesti pentru CASCO si alte tampenii organizatorice. Nu stiu, tu ai colegi / prieteni care fac casco, eu nu stiu pe nimeni.

Pana una alta nu pot decat sa astept si sa ma stressez in acest sens. Pentru ca urmeaza, casco, taxe, inmatriculare si asa mai departe. Mai ales ca inmatricularea nu se face pe Bucuresti.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. Andu

  Oricum mai bine ca iti vine in februarie. Pentru ca am inteles, la stiri aseara, ca la masinile noi taxa de prima inmatriculare creste de 3ori mai mult decat este acum. Doar pana la sfarsitul luni ianuarie pana cand se va definita cu taxa. Se vor decide ce vor face si cat se va da .

  Sa speram ca va fi cat mai mica.

  Toate cele si s-o stapanesti sanatos.

  Acelasi copil care detine o dacie,
  Andu.

  Reply
 2. Nicu

  Daca iti iei masina nu osa mai ai timp eu nu am masina si am timp si circul mai mult decit colegii mei care au masina uni au masini si tot nu circula spun ca nu au timp .e vorba de circulat afara nu in oras afara din tara .

  Reply
 3. Nicu

  Daca iti iei masina nu o sa mai ai timp eu nu am masina si am timp si circul mai multdecit colegii mei care au masina unii au masini si tot nu ies din oras.sa circuli inseamna sa iesi si din tara nu numai o data pe an . cind vei avea masina va apare termenul am intirziat.

  Reply
 4. Jalane

  Nu depasesc ei termenul. Daca ar trebui sa vina pe 28 feb, cam pe 25 o sa fie la reprezentanta. Mie trebuia sa imi vina masina pe 29 august si cu cateva zile inainte m-au sunat ca pot sa o iau oricand. Iar formalitatile sunt cam tampite ce-i drept dar a mers mai repede decat credeam. Depinde si daca e in leasing sau nu (didn’t catch that part). Bafta!

  Reply
 5. Owner

  Intamplator sunt broker de asigurari (pe langa faptul ca sunt si o fericita posesoare a unei kiutze belea) si te pot ajuta cu CASCo si RCA. Daca vrei ma poti contacta pe mail!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.