home news Nu merg cardurile BCR

Nu merg cardurile BCR

BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

Bucuresti, 09 Mai 2007 – Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, posesori de carduri, ca, incepand de Sambata, 12 mai 2007, ora 00.00, pana cel mai tarziu Luni, 14 mai 2007, ora 07.00, va întrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.

In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala.

Oprirea temporara are ca scop cresterea calitatii si diversificarea serviciilor asigurate de sistemul de carduri al BCR. Sistemul de carduri va fi conectat  on-line la sistemul informatic centralizat al bancii ceea ce va permite efectuarea, in timp real, a tuturor operatiunilor cu carduri, inclusiv alimentarea conturilor si plata facturilor. Totodata, fiecare card va fi atasat unui cont curent in care posesorii de card vor putea efectua si alte operatiuni decat cele cu carduri.

De asemenea, incepand de vineri 11.05.2007, ora 8:00 nu se vor mai putea efectua operatiuni de plati facturi si incarcare electronica a cartelelor de la ATM.

One thought on “Nu merg cardurile BCR

  1. culmea nesimtirii la astia de la bcr. astazi in galati un atm din centrul orasului (aflat de altfel chiar in incinta sediului bcr) a blocat 3 carduri fara a afisa nimic. incercand sa sunam la numerele afisate am vazut cu stupoare ca nu exista tel verde.practic am consumat o cartela romtelecom de 100000 ascultand robotul de la bcr. special am telefonat cu cartela romtelecom urmare a publicitatii romtelecom ca apelurile in retea seara si in weekend sunt gratis.gratis au fost:)))).adica tre sa cheltui telefonul ca sa-i anunti ca au probleme.super tare. nu credeti?si faptul ca am ramas intr-un oras strain fara bani si fara card? oare cine plateste?astazi in galati nu era nimeni capabil sa ne returneze cardurile. dar de la o defectiune tehnica pana faptul ca bcr-ul nu are un tel verde este distanta mare.dracu sa-si mai tina banii la bcr ca eu.cea mai pacalita banca din romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.