home to blog Nu mai furati!

Nu mai furati!

Ca Romania este in recesiune nu e un lucru nou. L-am auzit toata ziua. Asta e. Economia nu creste ca nimeni nu isi face treaba. Nu eu, cei din Guvern. Eu imi fac treaba, eu muncesc, eu transpir, altii nu fac investitii si nu vor ca lucrurile sa se miste. Ei pun accize la combustibil.

Dar nu mai furati! Ca uite ce fac astia din Auchan. Vin cu ochii pe voi pentru ca voi furati la cantar.

10610923_10152692625881204_7798768087946765477_n

In Auchan, cantarele sunt destinate publicului larg. Adica se duce omnul si isi pune produsele in punga, se duce la cantar, apasa doua butoane si iata cumparaturile cantarite. Dar omul ce face? Ridica de cantar, sa inregistreze mai putin. Pune mai putine produse in punga, le cantareste, ia bonul, nu-l lipeste pe punga si se duce si umple punga.

 

Cum naiba sa dau exemplu acum ca in Franta, magazinele de acest tip nici nu mai au casieri? Adica te duci singur, iti iei ce produse vrei, te duci la casa, dai singur bip, bip, pe casa, bagi cardul si platesti. Civilizat, frumos. Nu te fura nimeni, tu nu furi si toata lumea e fericita. Preturi mici!

Cum sa vrem sa avem preturi mici, daca noi furam la cantar, doi lei la kilul de caise. Sau la kilul de rosii de 3 lei, noi furam 0.2 lei pentru doua rosii?

Si mai facem recantariiiiiiiiiii …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Nu mai furati!

  1. pe vremea cind la Metro se dadea carne la punga (poate ca inca se da si acum…) stiu pe cineva care fura de comun acord cu vanzatorul. lua cite 10 kg de carne dar nu i se cantareau decit jumatate.

    apoi o vindeau si isi lua banii clientul si vanzatorul

  2. Informeaza-te pana la capat… In Franta iti cantareste toate produsele la casa cu self-service, asa ca stiu imediat daca ai cantarit corect sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.