home to blog Nu instalati Windows XP Service Pack 3

Nu instalati Windows XP Service Pack 3

Daca cumva va mananca undeva sa faceti asta, o veti face pe propia raspundere.

Eh. Anyway … mi-a venit notificare cum ca sa pun SP3 de la windows XP ca e mai bun, ca contine update-uri si ca face nu stiu ce minunatii de treburi. Am zis hai sa incerc, cu conditia ca pot sa injur calculatorul dupa asta si producatorii windows. Si am instalat. Dupa momentul instalarii, atat browsing-ul cat si download-ul sau upload-ul mi-au mers ingreunat. In principiu aplicatiile s-au miscat la fel, nivelul de RAM ocupat de windows a ramas acelasi si n-am sesizat chestii diferite sau mai bune pentru SP3.

Doar ca se misca mai greu pe net. Drept urmare tot ce implica internetul se misca greu, de la web la ftp sau browsing, chiar si torrentele se trageau doar cu 3 mega fata de 10.

Drept urmare, e testat, nu aduce nimic nou fata de kilul de update-uri de la SP 2, drept urmare eu nu-l recomand. Asa incat nu instalati SP3. Mai bine puneti Vista. Ala cere resurse dar cel putin are interfata grafica atragatoare.

88 thoughts on “Nu instalati Windows XP Service Pack 3

  1. Eu merg cu Windows XP SP3 si imi merge perfect in comparatie cu SP2,cu SP2 nu imi da voie sa instalez driverul de sunet,deoarece deduceti si voi,de ce e mult mai bun SP3 fata de SP2.Eu il recomand cu cea mai mare incredere.Ma puteti contacta la tel.0752126309 sau ID(gheorghebalteanu).Va multumesc.

  2. si eu merg pe mana lui sp3,cu sp2 nu imi da voie sa instalez nero si daemon tools in acelasi timp..si cateva programe care la fel..nu merg instalate pe sp2,asa ca sp3 dupa parerea mea e cel mai bun xp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: