home to blog Nu-i autostrada lu tacto

Nu-i autostrada lu tacto

Acum nu ma mira ca pe autostrada au inceput sa puna radarele si sa pice ca ciupercile bolizii care merg cu 200.
Si nu, nu pentru acestia sunt puse radarele, ca se poate circula foarte bine cu 200 pe autostrada, pe barba ta, fara sa te certi cu nimeni. Radarele sunt puse pentru a ii proteja pe desteptii aia care confunda autostrada cu drumul comunal din fata casei la tara.

Bineinteles se pun radare pentru a ii proteja pe astia care merg prost, pentru ca lor nu le face nimeni nimic. Altfel nu-mi explic de ce tirurile isi permit sa depaseasca fara sa semnalizeze cu 80 la ora pe banda doi, desi explicit n-au voie, acest lucru sunt este semnalizat de indicatoarele rutiere.
Si daca nu e vreun tir, e vreun destept cu vreo dacie sau te mai miri ce duba care abia se tine, dar el a scos-o pe autostrada sa se laude familiei ca are masina, sau sa vada q7-urile cum il depasesc ca gandul.

Sa va povestesc ca autostrada e plina de gropi si ca nu stii cum sa circuli pe ele, ca la 200 iti zboara masina de pe sosea, iar la 80 iti strici amortizoarele? Nu-i bai, o sa ne bucuram cu totii de autostrada la vara, atunci cand vom sta la cozi imposibil de mari in timp ce unii drumari se vor gandi sa se prefaca ca plombeaza sau refac portiunile alea.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Nu-i autostrada lu tacto

  1. “Si daca nu e vreun tir, e vreun destept cu vreo dacie sau te mai miri ce duba care abia se tine, dar el a scos-o pe autostrada sa se laude familiei ca are masina, sau sa vada q7-urile cum il depasesc ca gandul.”
    trist, am ajuns sa pretuim cocalarii care zboara ca gandul pe langa masina ta.
    mie chiar imi plac aia care merg incet si nu dau flashuri. Dar, pe de alta parte eu nu sunt bucurestean.
    Uite, de aia ne meritam soarta. Ne bucuram ca altii au masini inferioare, iar noua ne-a dat taticul masina bengoasa. Apoi ne laudam cu ea in fata prietenilor, cum ii depasim pe fraierii cu daciile. Trist…

  2. Mare drepate ai mai ales ca eu am si o firma de inchirieri si numai eu sti cat de des bag masinile in serviceuri din cauza soselelor pline de gropi, sau cat stau cu clientii mei la politie sa deschid dosare de dauna pt ca nu stiu ce caruta a iesit pe dum fara sa se asigure sau vreun scuter-its beat i sa facut de plimbat pe sosea noaptea……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.