home to blog Nu faceti update la iOS7

Nu faceti update la iOS7

Mi-am facut azi noapte update la iOS 7 pe telefon. Asa cum te duci sa dormi, pui telefonul la incarcat si ii dai sa faca update. Si si-a facut. Pana dimineata l-am facut sa functioneze, iar dimineata am aflat restul detaliilor.

Ce nu imi place la iOS 7 sunt doua functii de care chiar aveam nevoie. Prima ca au disparut butoanele de facebook share si tweet din orice ecran cand trageam de sus in jos. Si a doua ca imi intarzie mailurile pe el. Si asta in conditiile in care iPhone-ul parea ca e mult mai bun decat blackberry pentru oamenii office, iar corporatiile alegeau iPhone in detrimentul oricaror alte dispozitive mobile.

tap-to-tweet

Incerc sa-mi mai dau seama ce nu functioneaza, dar daca v-ati obisnuit cu iOS 6 si functionalitatile lui din telefon, nu mergeti mai departe. Atlfel va puteti gandi sa schimbati platforma si sa treceti la Android.

Poza de mai jos e un screenshot din modul in care se deschide telefonul si se misca asa de incet, incat ai timp sa ii faci screenshot.

photo (3)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Nu faceti update la iOS7

  1. Am facut si eu update pe 4 si ipod 5…pe ambele merge ff bine. Nu se blocheaza nimic…nici o problema pana acum….din punct de vedere fotografic sunt f utile si reusite filtrele, modul panormaic parca e mai bunicel. Nu vad nici o incetinire si nici un fel de eroare…nimic. Da eram obisnuit cu vechiul design dar usor usor ne adaptam si cu iOs7

  2. Mie nu mi se pare ca merge mai greu, cu exceptia unor efecte de tranzitie care nu isi au rostul. Telefonul este un 4S. Mailurile vin la fel de repede (4 mailuri pe Exchange, un gmail si un yahoo, toate push)
    Mi se pare mult prea colorat totusi. si uneori greu de citit. Duce cumva spre Win 8, nu stiu daca mi se pare doar mie si asta nu e un lucru bun.

  3. Am un iphon 4 la care am instalat ios7 si merge f.greu…cand tastezi passlock-ul….cand vrei sa trimiti mesaje …in general cand folosesti tastatura pt scris …..are cineva un remediu ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: