home to blog Nu e trafalet, e tija pentru sfintire

Nu e trafalet, e tija pentru sfintire

Tot ce stiati pana acum despre trafalet se schimba. Atunci cand va vopsiti casele, aceasta operatiune nu se va mai face cu trafaletul, ci cu tija de sfintire. Asa a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei sau a sucrusalei bancare cu un + deasupra.

Aceasta explicatie a venit urmare a acestor poze, atunci cand cetatenii siderati au crezut ca insusi Patriarhul s-a apucat de vopsit. Cand colo el sfintea vopseaua cu un trafalet. Ma scuzati, cu o tija de sfintire. Tija are 2 – 3 metri, brat telescopic si trebuie sa ajunga in orice loc care poate fi afectat de draci. Cine stie ce draci sunt la Trinitas acolo si ce pot face inalt-prelatii cu calculatoarele alea, uneltele diavolului si cu internetul plin 80% de porn.

Ce ma minuneaza e medalia aia cu care si-au facut toti poze. A fost primita sau a fost daruita de Daniel? E pentru el sau e de la el? Se dau medalii dupa ce dai cu trafaletul?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Nu e trafalet, e tija pentru sfintire

  1. cum ar fi sa fac si eu misto de lucrurile in care crezi tu? Uneori e trist ca nu aveti sansa sa traiti intr-o tara fundamentalista…Ceea ce vezi tu ca face Patriarhul acolo se numeste sfintire prin ungerea cu Sfantul si Marele Mir si prin stropire cu apa sfintita. Pentru ungere, in cazul cladirilor mari, a bisericilor, se foloseste un miruitor telescopic sau tija de sfintire, cum a zis preotul Constantin Stoica. Atat de simplu de verificat..de cautat pe net…dar, nah. Iar acele medalii sunt acordate de Biserica Ortodoxa atat preotilor cat si credinciosilor care fac ceva deosebit. Unene se numesc gramate, alte cruci pectorale, altele diplome de merit.

    1. Ionut: Nu face misto de Dumnezeu, de Crestinism, de Ortodoxie ci de niste mascarici, fatarnici si avari care ne sug de bani pentru binele lor propriu, care nu pot fi mai departe de valorile crestine, de umilinta in trai si port. Si da, acesti mascarici sunt penibili cu trafaletul ala legat cu banda adeziva de o coada de mop cumparata de la supermarket.

    2. Nu, prietene, este cum zici tu. Daca pui un trafalet pe coada si-i zici tija de sfintire, tija de sfintire sa fie. Daca pui un popa in Mercedes tot Preacuvios o fi? Preacuvios e, si nu te cununa si nu te ingroapa pana nu-i umpli buzunarul. Spurcati cei saraci de bani, caci n-au nici o sansa la Imparatie.

    3. Conteaza ca,ceea ce crezi sa fie argumentat de BIBLIE,domnule.Unde in BIBLIE SE INTILNESC PORCARIILE PAGINE,PRACTICATE DE BOR? Pe mine nu ma deranjaza cind cineva vine cu argumente,si-mi dovedeste ca lucrurile stau altfel.Voi insa,DACA CINEVA VA SPUNE CA SUNTETI PE UN DRUM GRESIT,SARITI CA ARSI.FACETI PE TOTI SECTANTI,RATACITI,LEPADATI DE CREDINTA….CITITI BIBLIA SI APOI VORBITI.

  2. ala-i trafalet ca doar eu vand asa ceva si nu i-am zis niciodata “miruitor telescopic” sau “tija de sfintire” :)))) Ionut, ia da un google cu trafalet si vezi si tu ce-i ala…(sau poate esti efectiv troll si atunci am muscat-o 😛 )

  3. E trafaleata cum nu, ca doar no fi galeata cu tija, iar cum spune “Adrian Stoian” ‘comentariu de politician’ – DA, ca doar sunt acelasi “aluat”, cine se aseamana se aduna cum spune proverbu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.