home to blog Nu e de mirare

Nu e de mirare

Nu va mirati ca Inna a ajuns pe locul 1 in state. Era de asteptat. Intrebarea care se pune e cand s-ar fi intampat asa ceva.

Acum nu ramane decat sa invete ceva engleza ca sa poata sa vorbeasca si cu americanii. De fapt daca se lauda ca de doua ore ii suna telefonul, in ce limba vorbeste?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Nu e de mirare

  1. i s-a intamplat intr-o zi. ce noroc. felicitari. sincer. sa ai succes pe radio la scara larga cu o strofa tamita + de 8 ori refrenul ncu fly like you do it like a woman, e ceva. s-a updatat si pagina wikipedia de la billboard hot dance airplay. de scris, insa n-a scris nimeni pe-afara de intamplarea asta. inna si-a luat ignore. lady gaga, taylor sift si susan boyle sunt la locurile lor in charturi, totul e minunat. cand o sa-si lanseze inna album in state (poate pana atunci invata si engleza) o sa fie interesant. acum, e doar un accident fericit si nu motiv d mandrie nationala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.